Cübbeli Ahmet, verdiği vaazda seçimlere ilişkin konuştu. Cübbeli’nin Mansur Yavaş hakkında söyledikleri tepki çekti.
Türkiye’de seçimler yaklaşırken, özellikle iktidar kanadına yakın kesimleri AKP kaybedecek korkusu sarmaya başladı.
İktidara yakınlığıyla bilinen İsmailağa Cemaati’nin önde gelen isimlerinden Cübbeli Ahmet de bu kervana katıldı. Cübbeli, bu hafta yayınladığı vaazda Mansur Yavaş hakkında hakaretvari sözler söyledi.
Cübbeli, Mansur Yavaş’ın İHA ve SiHA’lar ile ilgili konuşmasına karşılık vererek, "MHP kökenli diye Mansur Yavaş'a bir acaba koymuştuk. Şimdi ona da çarpıyı koyduk.''
İHA ,SİHA senin, benim namusumu koruyor. Neyinden rahatsız oldun İHA'nın, SİHA'nın? Sivri yerinden rahatsız olup, bir yerime girecek diye mi korkuyorsun?'' ifadelerini kullandı. Bu sözler sosyal medya kullanıcıları tarafından tepkiyle paylaşıldı.
CHP'ye oy verilmesi hakkında da konuşan Cübbeli, ''bir kısım insan CHP'ye oy verecek. Yapmadıkları kafirlik mi kaldı?'' dedi. Bu sözleri yoğun eleştiri aldı.
Yeniçağ
AKP, 11 aydır yanıtını vermiyor!
Diyanetten 11 milyon TL’lik basım hatası
CHP'li Çakırözer; Gezi ve 28 Şubat tutuklularını cezaevinde ziyaret etti, yeni yıl mesajlarını paylaştı
Mehmet Akif Ersoy'dan geri vites! 'Siyasi operasyon' açıklamasına böyle açıklık getirdi
AKP döneminde İBB araçları AKP'lilere verilmiş! Seçim için özel tahsis!