Ekonomide yaşanan darboğaz, bazı büyük firmaların konkordato ilan etmesine neden olurken, icra dairelerinde ise kimi taşınmazlar satışa çıkartılıyor. Kocaeli'nde icra dairesi bir ahırı satışa çıkarttı.
Kandıra İcra Dairesi Müdürlüğü, Kandıra'da bir köy evinin bahçesinde yer alan 480 metrekarelik biri ahırı 162 bin lira bedelle satışa çıkarttı. Ahırın içerisinde bulunduğu 38 dönüm arazi ve 2 katlı beton ev için ise 1 milyon 867 bin 854 lira muhammen bedel belirlendi.
Kandıra Belediye binasında Cuma günü 14.30'da yapılacak ihalede alıcının çıkmaması durumunda ise ikinci ihale 3 Ocak Perşembe günü aynı yer ve saatte yapılacak.
https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/icradansatilikahir2726285/
Daha Şeker Fabrikaları unutulmadan yeni özelleştirmeler geliyor!396 izlenme
CHP'lilerin 30 Ağustos yürüyüşüne polis müdahale etti! CHP'li vekile tekme atıldı!131 izlenme
İzmir Barosu'ndan Erdoğan hakkında suç duyurusu! "Kendisini ülkenin sahibi sanıyor"50 izlenme
Milletvekillerinin gündemi diş!212 izlenme
Sinan Meydan’dan İsmail Kahraman’a Atatürk’lü tarih dersi!466 izlenme
Bir “ölüm gemisi” daha Aliağa’ya yanaşıyor31 izlenme
Üç kızına tecavüz ettiği iddia edilen 'baba' beraat etti!81 izlenme
İzmir'in Bayraklı ilçesinde kahvehaneye düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı29 izlenme