İstanbul’da bir restoranda bir yaşlı vatandaş çorba ve su içti. Yurttaş bu içtiklerine 110 lira ödedi. Yaşlı vatandaş, ödediği 110 liralık hesabın 30 lirasının su ücreti olduğunu öğrenince itiraz etti. Su fiyatına isyan eden vatandaş, “30 lira bir su olur mu? Maliyeti kaç para bu suyun? 2 lira 5 lira… Ben pazarda satıyorum bu suyu. 30 lira bir su olmaz” dedi. Dükkan çalışanları isyan eden vatandaşı, “Burası BİM’e benziyor mu?” diye aşağıladı.
Vatandaşın itirazlarına devam etmesi üzerine bir restoran çalışanı yaşlı vatandaşı kolundan tutup “Seninle mi uğraşacağız” diyerek dışarı attı.
Kaynak: TELE1
Yandaş Akit önünde Ferdi Zeyrek protestosuna polis izin vermedi!
Doğal gaz fiyatlarındaki yüksek artış soba kullanımında artışa yol açtı
DNA eşleşmesi sonrası savcılık harekete geçti! Cem Garipoğlu'nun mezarından çıkanlar her şeyi değiştirebilir
Binali Yıldırım'ın zor anları 'Kaf sin kaf sin sin kaf kaf'
Türkiye'den yurt dışına 20 milyar dolarlık rekor göç
Koronavirüsten tedavi altına alınan Tuğba bebek virüse yenik düştü.
İkinci çeyrek büyümesi açıklandı! Milli gelir 9 bin doların altında, ekonomi yüzde 9,9 daraldı!
Ünlü isimlerden 'döviz kuru' tepkileri: 'Bilerek yapılıyor'
Lisede cinsel istismar skandalında şok iddia: Okul müdürü AKP'li Usta'nın baskısıyla atanmış!
Sağlık Bakanlığı açıkladı: 3.354 yeni vaka tespit edilirken, 17 kişi hayatını kaybetti, 18.964 kişi sağlığına kavuştu!
Yılmaz Özdil "Bir yurttaş olarak merak ediyorum: Bu aşıyı biz ne kadara aldık?"
Çocuk işçiliği protesto eden öğretmenler gözaltına alındı!
Mahsun Kırmızıgül Hatay'daki insanlık dramını paylaştı: 'Çoluk, çocuk 200 kişi çadırları olmadan yaşıyor'
Esenyurt’un ardından bir tekel vakası da Silivri’de! Alkol yasağına sinirlenip tüfekle büfe bastılar, 1'i ağır 2 yaralı!