Masumlar Apartmanı dizisinin oyuncularından Ezgi Mola’nın geçen yıl attığı bazı tweetlerden dolayı TRT yönetimini rahatsız ettiği gündeme gelmiş, hatta ünlü oyuncunun dizinin kadrosundan çıkarılacağı iddiası ortaya atılmış ancak söylentiler gerçek çıkmamıştı.
Şimdilerde benzer bir durumun Alparslan Büyük Selçuklu oyuncularından Ezgi Çelik'in başına geldiği ileri sürüldü.
Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Akli Film'in imza attığı Barış Arduç'lu Alparslan Büyük Selçuklu dizisine başarılı oyuncu Ezgi Çelik katıldı. Yapımcı güçlü oyunculuğu ve hanımefendi kişiliğiyle tanınan Çelik'in projeye katıldığını ve İbrahim Yınal'ın eşi Öke Hatun'u canlandıracağını duyurdu. Ancak Çelik kısa süre sonra kadrodan çıkarıldı.
İddiaya göre Ezgi Çelik'in daha önce retweet ettiği Şahan Gökbakar'ın "Hırsızın uğursuzun katilin tecavüzcünün dolandırıcının kaçakçının yolsuzun dışarıda gezdiği Ama haber yapan gazetecinin hapse girdiği bir sistem içerisinde olmak beni çok üzüyor yoruyor ve mutsuz ediyor" tweeti yüzünden işinden oldu.

Sosyal medyada bazı sayfalardan atılan "Devletimizin resmi kanalı TRT 1'e yeni oyuncu diye tanıttığınız Ezgi Çelik Twitter hesabından Şahan'ın suçlu sözde gazetecinin temize çıkarmaya çalıştığı tweetini paylaşım yapmış" şeklinde gösterilen tepkilerin bu kararda etkili olduğu öne sürüldü.
Cumhuriyet
Tekel bayii sahibinden tebliğe gelen tarikatçıya: “Sizin cemaatinizde 6 yaşındaki kızı evlendiren p*zevenge bir şey söylediniz mi? Utanmıyor musunuz?”27 izlenme
İttifaka anket şoku! Bu sonuçlar çok konuşulacak!1982 izlenme
Atatürk ve Cumhuriyet'e hakaret eden imam tutuklandı39 izlenme
AKP’nin kalesinde -13 derecede ucuz et kuyruğu!27 izlenme
Nahit Eren'den Arif Güran'a: "Bu size verdiğim ilk ve tek cevap"26 izlenme
“Esenyurt’a geri döneceğiz” diyen Necmi Kadıoğlu, kayyum atanan belediye binasında görüntülendi!52 izlenme
AB fonları da cemaatlere akmış25 izlenme
İstanbul Üsküdar'da bir market karantinaya alındı !388 izlenme
5 ayda 724 bin kişi icralık oldu
Antalya'da taşın üzerine 'Tecavüz ediliyorum' yazmıştı, istismarda bulunan isim yakalandı, iddianamede şoke eden detaylar ortaya çıktı!
Kaldığı oteli ifşa olan Sedat Peker'in bir sonraki hamlesi ortaya çıktı
Bahçesinden 3 mısır tanesi kopardıkları için peşlerine düştüğü kız çocuklarını vahşice dövdü.