Muğla’nın Milas ilçesinde 740 dönümlük Akbelen Ormanı'nda termik santral için kömür arama faaliyeti nedeniyle ağaç kesimine karşı çıkan İkizköylülerin başlattıkları nöbet sürüyor. Köylü kadınlar doğa nöbetlerine herkesin destek olması çağrısında bulundu. Bir köylü kadın, “Bizim için parti önemli değil. Yeter ki doğamıza sahip çıksın. Cumhurbaşkanı da gelsin, CHP de gelsin, İYİ Parti de gelsin, MHP de gelsin. Yeter ki yanımızda yoldaş olsunlar” dedi.
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’den kendilerine “Doğamızı koruyalım yeşil kalsın” mesaj geldiğini aktaran kadın, “Dalga geçer gibi. Neresi yeşil kalacak? Dalga geçer gibi bir de mesaj gönderme ya. Türk milletini bu kadar yerlere vurma ya” diye tepki gösterdi. Kadın, kendilerinin doğayı korunduğunu ancak Pakdemirli’nin korumadığını “Zaten ben koruyorum, gel sen de koru” diye dile getirdi. Başka bir köylü kadın ise “Onun koruması gereken yeri biz koruyoruz” dedi.
Bir köylü kadın da tepkisini bir maniyle dile getirdi.
AKP'liler arasında 'Ayhan Bora Kaplan' kavgası!21 izlenme
Yeşil sahada bir ilk: Benfica - Sporting Lizbon maçında hakem beyaz kart gösterd32 izlenme
EYT'lilerin kıdem tazminatları için işverene ucuz kredi43 izlenme
Bolu'daki yangın faciasında yağmurlama sistemi bu yüzden mi çalışmadı?23 izlenme
CHP’den telefon borçlularını sevindirecek teklif58 izlenme
Reyhanlı artık Arap şehri!312 izlenme
LeMan, Instagram yasağını kapağına taşıdı27 izlenme
Köprü ve otoyolları satmak için yola koyuldular! Potansiyel müşteri Portekizli şirket mi?17 izlenme
Kremlin’den kaynaklar konuştu: "Putin anlaşmak değil, toprak almak istiyor"
Çankaya Ķöşkü ve Dışişleri Bakanlığı'ndaki paha biçilemez tarihi tablolar kayıp!
Nazımiye Kaymakamı silahlı kişilerle poz verip Cemevi yöneticilerini tehdit etti!
'Erdoğan'a ne sormak istersiniz' dendi, gurbetçi kızın cevabı şaşırtmadı: "Ben Reisçiyim, ona karşı bir şey söylemem. Paramız Almanya'da değersiz, buraya gelince çok paramız oluyor"