Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş bir ayı aşkın bir süredir devam ederken taraflar arasındaki arabuluculuk çabaları da sürüyor… Sözcü'de yer alan habere göre, Salı günü İstanbul’da Rusya ve Ukrayna heyetleri bir araya gelirken, toplantı sonrasında hem İstanbul’dan hem de Moskova’dan yapılan açıklamalar uluslararası kamuoyuna ve piyasalara umut aşıladı.

İstanbul’daki görüşmelerin ardından Rus ordusunun saldırıları devam ediyor.
Moskova, iyi niyet göstergesi olarak Kiev ve Çernihiv’deki askeri faaliyetlerini azaltacağını açıklarken, Ukrayna da taleplerini daha net bir şekilde dile getirdi. Fakat bu açıklamalara rağmen, Rusya güçleri dün Kiev yakınlarındaki hedefleri vurmaya devam ederken ülkenin doğusundaki noktalara havadan ve karadan saldırılarını artırdı.

Mariupol’de savaş devam ediyor.
Rusya’nın müzakere heyetinin başındaki Vladimir Medinsky görüşmelerin yapıcı olduğunu söylese de daha sonra Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov, İstanbul’daki görüşmelerde keskin bir çözüm ortaya çıkmadığını açıklaması soru işaretlerine sebep oldu.
Bunlara ek olarak, Putin’in müttefiklerinden Çeçen lider Ramzan Kadirov’un da bir video yayınlayarak, geri çekilme olmadığının sinyalini vermesi de dikkat çekti.
Kadirov, “Endişelenmenize gerek yok, bizim 100 yıl sonrasını gören kumandanlarımız, başkanlarımız ve liderlerimiz var” demişti.
İğrenç olay! Düzce'de 11 yaşındaki çocuğun hamile olduğu ortaya çıktı!69 izlenme
Akşener’e verdiği çiçek sonrası sürülen öğretmen: "Çiçeği diğer tarafa verecektin dendi"57 izlenme
Bilal Erdoğan’ın arkadaşı Aslıyüksek, Adli Tıp Kurumu Başkanlığı’na atandı65 izlenme
Duruşma salonundan sonra Silivri'ye 1 milyar liralık hastane!26 izlenme
İtalyan basınından sonra İlber Hoca da anlattı: "Afrikalılar da bize gelecek"49 izlenme
'Yolsuzluk nedir ?' Sorusuna verilen akıllara zarar cevaplar !4350 izlenme
Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopteri böyle mi düşürüldü? Olayın son şahidi videoyu paylaştı63 izlenme
Simav’da şeker pancarı üretimi durma noktasına geldi!145 izlenme
Mülakatsız işe alımlar için 'Utanmıyoruz, gurur duyuyoruz' demişti: Özlem Zengin'in kardeşi başhekim olarak atandı
Semih Turan ilçe ilçe saydı: İşte CHP’nin İstanbul’da kazanabileceği belediyeler
TCDD’de ‘bayan yanı’ skandalı giderek büyüyor!
Rize'deki yat limanı projesinde 3 milyon lira suya gömüldü!