AKP’ye yakınlığı ile bilinen Yeni Şafak gazetesi yazarı İsmail Kılıçarslan, dünkü köşesinde Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerine ilişkin dikkat çekici ifadeler kullandı.
Yazısına İslam tarihi ile başlayan İsmail Kılıçarslan, “Boğaziçi Üniversitesi’nde bir avuç hadsiz, bir avuç insan müsveddesi Kâbei Muazzama ile LGBT bayrağını yan yana getirme cüretinde bulundular ya” ifadelerini kullandıktan sonra çok tartışılacak şu örneği verdi:
“Meselemiz Kab bin Eşref. Medine’de yaşayan, sözü parlak Yahudi bir şair… Hemen bütün hadis ve siyer kaynaklarında detayları ayan beyan anlatılan bu meselede Kab bin Eşref olacak kara gâvur bütün uyarılara, bütün ikna çabalarına rağmen şiirleriyle Efendimiz (s.a.v.)’e, Allah Teâlâ’ya ve dinimize hakaretler savurup küfürler ediyor. Akıbeti ise bizatihi Efendimiz (s.a.v.)’in emriyle katledilmek oluyor.”
Katledilmesi emredilen Kab bin Eşref için “kara gâvur” ifadesini kullanan İsmail Kılıçarslan, yazısının son bölümünde de Boğaziçi öğrencileri için “kara gâvurlar” diye yazarak, “Boğaziçi’ndeki kara gâvurlar Kâbe’mize açıktan, kamusal alanda hakaret etmişlerdir.” ifadelerini kullandı.
İsmail Kılıçarslan şu ifadeleri kullandı:
“Tam burada bir not. Biliyorum şimdi ODA TV’si, TV24’ü falan ‘yandaş yazar Boğaziçi öğrencileri için idam istedi’ falan diye başlık atacaklar. İşlerini kolaylaştırayım. Efendimiz (s.a.v.)’in her uygulaması, her bir hayat parçası başımın tacıdır. Kimseye ölüm fermanı falan veriyor değilim. Sadece ‘yaptığı pisliği bilenin siyerdeki cezasını’ hatırlatmakla yetiniyorum.”
http://www.krttv.com.tr/gundem/iktidarayakinyazardanbogaziciliogrencilereflassozlerh62996.html
Öğrenciler okula değil camiye götürülecek, tarikat ve vakıflardan eğitim alacaklar42 izlenme
Bakanlık 'kanasçı' din öğretmeni için harekete geçti76 izlenme
THY Eski Yönetim Kurulu Başkanı “3. Havalimanı ihtiyaçtan olmayan bir Binali Yıldırım projesi”115 izlenme
Engelli olmayanlara ödenen 11,6 milyar TL nereye gitti?50 izlenme
Bahçeli’den fesih açıklaması, Öcalan’a teşekkür29 izlenme
Numan Kurtulmuş, Meclis lokantasındaki düşük fiyatları böyle savundu! "Tek maaş alan vekil arkadaşlarımız var"42 izlenme
Cübbeli Arap kültürüne karşı çıkan Atatürkçü din adamı Cemil Kılıç'ı hedef aldı!72 izlenme
4 kişiden 1’inin geliri gıda ve kiraya yetmiyor!77 izlenme