AKP’ye yakınlığı ile bilinen Yeni Şafak gazetesi yazarı İsmail Kılıçarslan, dünkü köşesinde Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerine ilişkin dikkat çekici ifadeler kullandı.
Yazısına İslam tarihi ile başlayan İsmail Kılıçarslan, “Boğaziçi Üniversitesi’nde bir avuç hadsiz, bir avuç insan müsveddesi Kâbei Muazzama ile LGBT bayrağını yan yana getirme cüretinde bulundular ya” ifadelerini kullandıktan sonra çok tartışılacak şu örneği verdi:
“Meselemiz Kab bin Eşref. Medine’de yaşayan, sözü parlak Yahudi bir şair… Hemen bütün hadis ve siyer kaynaklarında detayları ayan beyan anlatılan bu meselede Kab bin Eşref olacak kara gâvur bütün uyarılara, bütün ikna çabalarına rağmen şiirleriyle Efendimiz (s.a.v.)’e, Allah Teâlâ’ya ve dinimize hakaretler savurup küfürler ediyor. Akıbeti ise bizatihi Efendimiz (s.a.v.)’in emriyle katledilmek oluyor.”
Katledilmesi emredilen Kab bin Eşref için “kara gâvur” ifadesini kullanan İsmail Kılıçarslan, yazısının son bölümünde de Boğaziçi öğrencileri için “kara gâvurlar” diye yazarak, “Boğaziçi’ndeki kara gâvurlar Kâbe’mize açıktan, kamusal alanda hakaret etmişlerdir.” ifadelerini kullandı.
İsmail Kılıçarslan şu ifadeleri kullandı:
“Tam burada bir not. Biliyorum şimdi ODA TV’si, TV24’ü falan ‘yandaş yazar Boğaziçi öğrencileri için idam istedi’ falan diye başlık atacaklar. İşlerini kolaylaştırayım. Efendimiz (s.a.v.)’in her uygulaması, her bir hayat parçası başımın tacıdır. Kimseye ölüm fermanı falan veriyor değilim. Sadece ‘yaptığı pisliği bilenin siyerdeki cezasını’ hatırlatmakla yetiniyorum.”
http://www.krttv.com.tr/gundem/iktidarayakinyazardanbogaziciliogrencilereflassozlerh62996.html
Anadolu Ajansı'nın 'ABD’deki süper doktor' dediği Serhat Gümrükçü sahtekâr çıktı!39 izlenme
Gıdayı bu kez enerji çarpacak! Enerji kesintileri raflardaki gıda çeşitliliğini azaltıp, fiyatları artıracak46 izlenme
Kocaeli'de 6 kişiye mezar olan fabrika yangınında flaş gelişme: 5 kişi daha açığa alındı7 izlenme
AB'den, enerji üzerine hamleler36 izlenme
Boş derste müdür yardımcısının din dersi vermesine karşı çıkan öğretmen 'Erdoğan'a hakaret'ten açığa alındı!259 izlenme
Kırım'da İHA saldırısı: Mühimmat deposunda patlama meydana geldi26 izlenme
Çukurova Üniversitesi öğrencileri, Atatürk düşmanı 'sözde tarihçi' Mustafa Armağan’ı konuşturmadı !932 izlenme
Üreticiden limon isyanı: Tarlada 1 TL, Tarım Kredi satış mağazasında 5,9 TL!58 izlenme
Narin Güran cinayetinde 'Nevzat Bahtiyar' gelişmesi: Avukatı tahliyesi için başvurmuştu...
İstanbul'da taksiye dev zam geliyor! İndi bindi parası şok yaşatacak
Onur Şener cinayetine adı karışan müfettişler görevden uzaklaştırıldı!
Banu Avar 'ABD, AKP'nin çevresine dağıttığı 200 MİLYAR DOLAR rüşvetin karşılığını istiyor !'