Anasayfa1
24 Ocak 2021 ( 66 izlenme )
Reklamlar

İl Jandarma Komutanı Ülkü Ocakları'nda: 'Hasbihal' edildi, hediye verildi!


Bolu İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ömer Ersever, Bolu Ülkü Ocakları'nı ziyaret edip ocak başkanına "hediye" verdi.



Bolu İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ömer Ersever, geçtiğimiz hafta ildeki Ülkü Ocakları'na ziyarette bulundu.

Ocak Başkanı İsmail Akgül ve ocak yöneticileriyle biraraya gelen Ersever'in ziyaretinin daha önce kendisine 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulunduğu öğrenilen Akgül'e karşılık 'iadei ziyaret' amaçlı olduğu belirtildi.

Ziyarete ilişkin Bolu Ülkü Ocakları'nın internet sitesinde fotoğraflar yayınlanırken "Ocak Yöneticilerimizle hasbihal eden, Jandarma alay komutanımız, Ocak yöneticilerimize ve teşkilatlarımıza çalışmalarında başarılar diledi" denildi.

Ziyarete ilişkin fotoğraflarda, Alay Komutanı Ersever'in Bolu Ülkü Ocakları Başkanı'na üzerinde 'Bolu İl Jandarma Komutanlığı' yazılı bir torba içinde bir hediye de verdiği görülüyor.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/iljandarmakomutaniulkuocaklarindahasbihaledildihediyeverildi1808421

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

5 yıl önce başlandı, iki kez açılışı yapıldı, ödeneksizlikten inşaat durdu! 'Maşallah, 7 kilometrede bir tören' Muhalefet dediğin böyle yapılır ! 'Memlekette maya yok, herkes tırsmış korkak, korkmayın biraz özgür olun !' İstanbul Valiliğinin Çapa açıklamasında skandal detay: Deniz kumu! Emin Çölaşan: Türkiye Cumhuriyeti padişahlık değildir, o devirler çoktan geçti bayım