İl Özel İdaresi CHP Meclis Üyesi Mahmut Okçuoğlu, konutların satışıyla ilgili yetkililerin plansız programsız bir süreç yürüttüğünü belirterek, “Deprem bölgesine 26 katlı bina yapılmasının tehlikeli olduğunu defalarca dile getirmiştik. Süreç içinde projenin içeriğini ve maliyetini öğrenmek için mecliste büyük mücadeleler verdik. Milyonlarca lira harcanarak yapılan projede üçüncü ihaleye rağmen daire ve dükkanların satışının yapılamaması, öngörüsüz, plansız, sorumsuz bir iş yapıldığının somut örneğidir” dedi.
AKP'li il yöneticisinin bu projeye neden dahil edildiğini bilmediklerini de dile getiren Okçuoğlu, şöyle devam etti: “Bu başarısızlığın ve kamu zararının bir bedeli olmalı. Yandaşa rant sağlamak amacıyla plansız programsız yapılan her projenin sonucunun böyle olması kaçınılmazken AKP'lilerin bu durumu alışkanlık haline getirmeleri de akıl bir almaz durum.”
MHP Grup Başkanvekili Osman Dilek de proje nedeniyle büyük zarar oluştuğunu söylemiş ve “Burada yüklenici firmanın da İl Özel İdaresi'nin de büyük mağduriyeti var. Yüklenici firma zararını tazmin etmek için Özel İdare'yi mahkemeye verebilir” demişti.
KRT
Kazdağları'ndaki maden projesine yürütmeyi durdurma kararı çıktı14 izlenme
Merkez Bankası'nın rezervleri uçtu, tarihi seviyeye geriledi!38 izlenme
AKP’li belediye başkanından isçilere seçim talimatı: "Ben size ekmek verdim. Size ekmek verene sahip çıkma sırası sizde"26 izlenme
Bu apartmanda oturan ya vekil oluyor ya il başkanı!241 izlenme
New York Times'tan Erdoğan analizi: Türkiye’de insanların yaklaşımı tersine döndü74 izlenme
Ege Denizi'nde risk devam ediyor! Uzman isimden dikkat çeken değerlendirme16 izlenme
Zengine yedirdi vatandaşa ödetiyor18 izlenme
Türkiye'deki cemaat ve tarikatların özeti bu videoda !1229 izlenme
Bu neyin tazminatı? Enflasyona yenilen Merkez Bankası performans ücreti dağıttı!
Erdoğan'ın eski doktoru Turhan Çömez AKP'lilerin nasıl zengin olduklarını açıkladı!
Konuşan Dilruba tutuklu, kara para aklamaktan 40 yıl hapsi istenen Dilan Polat serbest!
Dar gelirli için konut yapılacaktı, AKP’li belediye parsel parsel satıyor!