Sözcü'den Halil Ataş'ın haberine göre, Bursa’da Çalı İmam Hatip Ortaokulu’na ait salonunda düzenlenen etkinlikte dansöz oynatıldı.
Yaşananlara tepki gösteren, Eğitim İş Bursa Şubesi Başkanı Yeliz Toy, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Bu görüntüler Nilüfer Çalı İlk, Orta ve İmam Hatip Ortaokulundan. Okula gelir elde etmek için Okul Aile Birliği’nin düzenlediği okul çayı dansöz eşliğinde yapıldı.
Yetişkinlere yönelik olarak okul salonunda yapılan bir etkinlikte öğrencilerin gözü önünde dansöz oynatılması çocuk gelişimi açısından da son derece sakıncalıdır” ifadelerini kullandı.
“Okulların kaynak yaratmak için düştüğü acziyet karşısında duyduğumuz utanç tarifsizdir” diyen Toy, şunları söyledi;
“Merak ediyoruz, bugün dansöz oynatarak okula para toplamaya çalışanlar yarın daha neler yapacak? Sorumlular hakkında derhal işlem yapılmalı, adli-idari süreç başlatılmalıdır.
Okul yönetiminin de daha şimdiden ‘Okul Aile Birliği bizden bağımsız düzenledi’ dediğini duyar gibiyiz. Sakın ha! Devlet memurluğu sınırlarını bu yollarla aşan, okul aile birliklerini bir araç olarak kullanan okul müdürleri ilk hesap sorulması gereken kişilerdir.
Eğitim-İş olarak konunun takipçisi olacağımızı bildiriyor, yetkililerden açıklama bekliyoruz.”
İlber Ortaylı’dan 100. yıl isyanı: "Türkler Cumhuriyetlerine sahip çıkmadılar"
Sağlığı her geçen gün kötüye gidiyordu: Mehmet Murat Çalık'ın son durumu belli oldu
İYİ Partili Turhan Çömez açıkladı: "Depremden sonra 300 bin GSM operatörü telefonunu hiç kullanmadı. Sizin de kafanızdaki sorular artmıyor mu?"
Deprem felaketinde yaşamını yitirenlerin sayısı 36 bin 187'ye yükseldi
İran'dan İsrail’in Dimona kentindeki nükleer tesise füze saldırısı!
Sinan Ateş davasında 10 dakikada mütalaa açıklandı! Ayşe Ateş: "Karanlık bir güce karşı karşı savaşıyoruz"
Ölen cihatçılar şehit sayıldı, ailelerine Türk vatandaşlığı verildi!
İmamoğlu’nu semt pazarında görenler sarıldı
Dolar düşünce halay çekmişlerdi: 26 TL'yi geçince böyle tepki verdiler
AKP’li vekilden plaj voleybolu tepkisi 'Ramazan ayı geldi cami var, başka yerde oynasınlar!'
Avukatı, Mahir Polat'ın sağlık durumunu açıkladı: “Yalnızca kalp rahatsızlıkları yok. Uyku apnesi sorunu var, tiroit kanseri tedavisi gördü ve kapalı alan korkusu söz konusu”
Mutfakta yangın büyüyor: Türkiye Pakistan'ın bile gerisinde kaldı! Bedelini 85 milyon ödüyor
Deniz Bilimci Prof. Beşiktepe tartışılan projeyi değerlendirdi: Kanal İstanbul Karadeniz ve Marmara’yı bitirecek!
Meclis'ten büyük skandal! İstismarcı tarikatçının adı sansürlendi