İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi’nde yaptığı açıklamada 43 yıldır İBB’de çalışan ve 100 gündür tutuklu bulunan zabıta müdürü Nazan Başelli için adalet istedi.

İmamoğlu, mesajında “43 yıllık hizmet! Nazan Başelli, 1982’de İstanbul Belediyesi’nde zabıta memuru olarak göreve başladı, Anadolu Yakası Zabıta Müdürülüğü’ne kadar yükseldi. Tam 43 yıl boyunca, 7 farklı başkan döneminde İstanbul’a aralıksız hizmet etti. Tek bir soruşturma dahi geçirmedi“ ifadelerini kullandı.
“Bedrettin Dalan’dan Nurettin Sözen’e, Recep Tayyip Erdoğan’a, Ali Müfit Gürtuna’dan Ali Yerlikaya’ya, Ekrem İmamoğlu’na kadar birçok döneme tanıklık etti.” ifadelerini kullanan İmamoğlu, “Bir ömürlük emek, bir şehre adanmış hayat… Nazan Başelli 100 gündür tutuklu! Herkes için önce adalet, önce hürriyet!” sözlerini sarf etti.

Olimpiyat finalinde görev yapan Türk karate hakemi Uğur Kobaş Suudiler tarafından tehdit ediliyor!30 izlenme
Ali Yerlikaya Suriye’ye dönen sığınmacı sayısını açıkladı27 izlenme
Bütçeye 102 milyarlık gizemli faiz yaması26 izlenme
Ekrem İmamoğlu'ndan yeni paylaşım: "Yılmıyorum, korkmuyorum, geri adım atmıyorum!"25 izlenme
Çevre Bakanlığı'ndan 'yabancılara taşınmaz satışı' hakkında yanıt109 izlenme
Merdan Yanardağ İliç’ten anlattı: "11 köyün muhtarı ABD ve Kanada’ya geziye götürülmüş. Oralarda ağırlanmışlar, gezdirilmişler. Kendilerine başka çeşitli destekler verilmiş"35 izlenme
TL’de 24 yılın en uzun düşüş serisi28 izlenme
Saldırıp kaçan Afganları polis linçten kurtardı!116 izlenme
Sedat Peker gündeme getirmişti, Halil Falyalı ile ilgili şok gelişme!
Kafede yabancı isimleri eleştiren Sarıgül'e bir vatandaşın sorusu beklemediği yerden geldi.
AKP'li Bayrampaşa Belediye Başkanvekili İbrahim Akın'a 29 Ekim töreninde protesto: Halk sırtını döndü!
Mutlaka kontrol edin! YSK Başkanı oyu iptal edilen seçmen sayısını açıkladı!