Sosyal medyada paylaşılan ve Şemhani'nin kızının düğününe ait olduğu öne sürülen görüntüler, son 24 saatte ülkedeki sosyal medya kullanıcıları tarafından en çok izlenen ve en çok konuşulan videolar arasında yer aldı.
Düğüne ait olduğu iddia edilen görüntülerde özellikle Şemhani'nin gelinin babası olarak kızının elini tutup salona götürdüğü sahne, Şemhani'nin kızının gelinliği, düğünün gösterişli olması ve damadın papyon takması dikkati çekti.
Başörtüsü konusu da sosyal medya kullanıcıları tarafından görüntülerin en tartışmalı konularından biri oldu. Şemhani ve damadının önünde zorunlu başörtüsü takmayan kadınların bulunması tepki çekti.
Geçen yıl mayısta gerçekleştirilen düğüne ait olduğu iddia edilen görüntülerin kim tarafından sızdırıldığı bilinmiyor.
İran'da 2013-2023 arasında Ulusal Güvenlik Yüksek Konseyi Genel Sekreterliği görevini yürüten Ali Şemhani, şu anda İran lideri Hamaney'in danışmanı olarak görev yapıyor.
TELE1
İBB, AKP'nin otobüs kumpasını paylaşmıştı: Geçmiş tarihli videolardaki arızalı otobüsün plakası gündem oldu
Bunu söyleyen bir rektör ! 'Erdoğan'a itaat farz, karşı çıkmak haramdır !'
HKP'liler 23 Nisan'da, Atatürk'ün resmi ve 'Bağımsızlık benim karakterimdir' yazan bayrakla Anıtkabir'e alınmadı !
Melih Gökçek'in 26 milyonluk şirketi 9 milyona özelleştirdiği ortaya çıktı!
HÜDAPAR'lı yayın organından Enes Kara için skandal sözler!
İran, ABD-İsrail’i 4 ülkede vurdu! Exxon Mobil ve Chevron tesisleri isabet aldı
Mustafa Keser AKP ve MHP'nin tehditlerine meydan okudu: "Meclis'te olmanızdan..."
Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi değil ‘Airport Otel’ oluyor!
Erdoğan'ın mitinginde ‘Sinan Ateş için adalet’ diye haykıran kadınlara polis müdahale etti!
Asgari ücret zammında kimse bunu beklemiyordu: ‘Hayırlı uğurlu olsun’ diyerek açıkladı
Barış Pehlivan’ın inanılmaz iddiası yeniden gündeme geldi: "İbrahim Kalın ‘Gölge CIA’in kaynağıydı"
Asgari ücrete acil ara zam çağrısı, CHP'den dikkat çeken 'enflasyon' çıkışı
310 vekil hakkında suç duyurusu: "Bu yaptıkları utanç"
Pazardaki esnafı ziyaret eden Belediye Başkanı enflasyonun suçlusunu buldu!