Maltepe Belediyesi ile Avcılar Belediyesi, pek çok kamu kurumunun su almayı bıraktığı Hamidiye Su’yla anlaşma imzaladı.
CHP’li Maltepe Belediyesi, Hamidiye Su kullanacağını duyurarak şu açıklamayı yaptı: Maltepe Belediyesi’nin iştiraki olan MATAŞ A.Ş. ile İBB bünyesindeki Hamidiye Su’nun ana bayisi olan SÜMTAŞ Gıda ile yapılan anlaşma gereği Maltepe Belediyesi artık hizmet binalarında Hamidiye Su kullanılacaktır.
İki şirket arasında imzalanan anlaşma kapsamında Maltepe Belediyesi ilk etapta 3 bin adet damacana su, 35 bin adet bardak su, 90 bin adet pet şişe su aldı. Yetkililer ihtiyaç dahilinde daha fazla alım yapılabileceğini duyururken, anlaşmanın 1 yıllık olduğunu ve anlaşmanın süresinin uzatılabileceğini belirtti.
Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli de belediye ve bağlı işletmelerde Hamidiye Su kullanılmaya başlandığını açıkladı. Daha önce de Kadıköy ve Ataşehir belediyeleri Hamidiye Su ile anlaşmıştı.
Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı olmasının ardından İBB personelinin maaşlarının yatırıldığı kamu bankası, Türk Hava Yolları'nın yer hizmetleri veren iştirak şirketi TGS, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bilim ve Sanayi Bakanlığı, Milli Saraylar, AKP Genel Merkezi, Arnavutköy Belediyesi, TEİAŞ, TÜRGEV, SETA, BDDK, YTÜ Teknopark Hamidiye Su alımını durdurmuştu.
https://halktv.com.tr/gundem/imamoglucagriyapmistiikibelediyedenhamidiyesukarari407734h
İstanbul'da yıkım sırasında korku dolu anlar: Bina askıda kaldı20 izlenme
Ukrayna ordusu, Rus askerlerinin bulunduğu konvoyu pusuya düşürdü!142 izlenme
İYİ Partili Yılmaz anlattı: "Merkez Bankası rezervleri dibi gördü, eksi 40 milyar dolar civarında"52 izlenme
Bakan Koca, kendisine verilen soru önergesini 4 yıl sonra yanıtladı!53 izlenme
Öcalan’ın Meclis’te konuşma ihtimali: Bahçeli’nin çağrısı gerçeğe dönebilir mi?30 izlenme
Arif Güran fenalaştı! Duruşma salonundan çıkarıldı41 izlenme
Yandaşlara altın tepside yeni ballı börek: Çayırhan Termik Santrali43 izlenme
Saadet, Erdoğan’a meydan okudu! '300 bin imza toplayacağız'282 izlenme
Uyuşturucu operasyonunda kritik gelişme! Sercan Yaşar tahliye edildi
AKP’nin kalesi Üsküdar’da, İBB'nin Kent Lokantası'nın önünde ucuz yemek kuyruğu
CHP'de yaşananlardan en çok Kılıçdaroğlu üzülmüş! Yeni bir açıklama yaptı
CHP'li vekillerden Fatih Karahan'a dövizli protesto: "200 TL Avrupa’nın en küçük banknotu 5 Euro’ya eşit. Ülkemizin itibarı olan parayı pul ettiniz"