İBB ile Uluslararası Anadolu ve Trakya Otobüsçüler Derneği arasında Bayrampaşa Otogarı olarak bilinen 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nın işletilmesine dair 25 yıllık sözleşme 5 Mayıs 2019'da sona ermiş ve yönetim tartışması başlamıştı.
Ekrem İmamoğlu'nun İBB Başkanı seçilmesinin ardından otogarla ilgili önemli bir adım atıldı.

İmamoğlu'nun teknoloji üssüne çevireceğini açıkladığı otogarın önce otoparkları için hareke geçildi. İBB Meclisi'nin 11 Temmuz 2019 tarihli kararı ile otogarda bulunan otopark alanlarının 5 yıllığına belediye şirketi olan İSPARK A.Ş. tarafından işletilmesi kararlaştırıldı. 9 Eylül'de de otogarın yönetimi tamamen İBB'ye devredildi. Devir sonrası otogarda temizlik ve onarım çalışmalarına hız verildi.
EN ÇOK ŞİKAYET EDİLEN ALANDIYıllardır yolcuların ve esnafın çok şikayet ettiği, güvenlik sorunları yaratan, hijyen ve görüntü kirliği oluşturan İmamoğlu'nun da Temmuz ayında yaptığı inceleme sırasında “Böyle bir yere çocuğum girmez, eşim girmez” tepkisine neden olan otogarın metruk durumdaki alt katlarında bu hafta yıkım başladı. Bayrampaşa Otogarı'nın alt katlarındaki metruk alanların İBB ekiplerince yıkımının tamamlanmasının ardından alt katlar temizlenip ışıklandırılacak.
“OTOGARI DAHA GÜVENLİ HALE GETİRİYORUZ”İBB Ulaşım Daire Başkanı Dr. Taylan Engin “Ekiplerimiz, otogarda amaç dışı kullanımları engellemek ve alanı temizlemek için girişimlerde bulundular. Etap etap tahliye planı yapıldı. Otogarın alt katlarını yıkmaya başladık. Temizliğini ve aydınlatmasını yapacağız. Otogarı daha güvenli bir hale getiriyoruz” dedi. Bayrampaşa Otogarı'nın 2 yıl içinde başka bir yere taşınması ve otogarın teknokente dönüştürülmesi planlanıyor
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/imamogluesimcocugumgirmezdemistiyikimbasladi5363369/
Emniyetten Erdoğan'a özel masa!1505 izlenme
Aytaç Yalman'ın eşi Belma Yalman da koronavirüsten hayatını kaybetti115 izlenme
Sakarya'daki yangında dehşete düşüren görüntüler! Alev hortumu böyle görüldü28 izlenme
A Haber canlı yayınında vatandaş isyan etti 'İşsizlik diz boyu, artık bir çare bulsunlar!'82 izlenme
Kadınlara hakaret eden müdür, göreve geri döndürülmüş!128 izlenme
Kamera önünde 'işgal devleti', perde arkasında iş birliği!662 izlenme
AKP'den koronavirüse karşı patronları koruma hazırlığı!111 izlenme
Valilik açıklama yaptı: Kırıkkale’de 1929 kişi karantinaya alındı133 izlenme
Fazlı Tonar isimli gericiden tepki çeken sözler: "Piyano çalmak caiz değil. Zilsiz tef dışında bütün çalgıları çalmak haramdır, günahtır. Hatta tempo tutmak bile günahtır"
Saldırıya uğrayan Buğra Kavuncu'nun koruması neden kaldırıldı? İşte Soylu'nun verdiği yanıt
30 Milyar dolar nerede? Hükümetten Kılıçdaroğlu'na '30 milyar dolar' yanıtı: Yoldan Suriyeliler geçmiyor mu?
Fırsatçılar yine durmadı: İNSANLIĞIMIZDAN UTANDIK! Cenazeler için 100 bin lira istediler