İmamoğlu, CHP Kastamonu 39. Olağan İl Kongresi'ne mesaj gönderdi.
İmamoğlu'nun mesajında şu ifadeler yer aldı:
"Benim sevgili yol arkadaşlarım, Kastamonulu güzel yürekli dostlarım, Cumhuriyetimizin, demokrasimizin ve halkımızın geleceğinin topyekün tehdit altında olduğu bu kritik zamanlarda vazifeye atılmaktan çekinmeyen her birinizi sevgi, saygı ve hasretle selamlıyorum. Bugün burada gerçekleştirdiğimiz Kastamonu İl Kongresi, Cumhuriyet Halk Partisi’nin değişim sürecinde ve iktidar yolculuğunda tarihi bir adımdır. Bir asır önce 'Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir' şiarıyla kurulan partimiz, bugün de 'Millet büyüktür' diyerek milli egemenliği yeniden hakim kılmak için var gücüyle mücadele etmektedir.
19 Mart darbesinden bu yana, demokrasi tarihimizin en büyük ve en ağır maliyetli siyasi operasyonuna karşı hep birlikte mücadele veriyoruz. İktidar, önümüzdeki seçimi yargı eliyle bugünden kazanmanın yollarını arıyor. Bu amaçla önce milletin seçilmiş temsilcilerine diz çöktürmeye çalışıyorlar. Bilsinler ki biz diz çökmeyiz! Bizleri zayıflatmak, direncimizi kırmak ve umutsuzluğa sevk etmek için kurdukları tuzakları birlikte bozacağız. Çünkü biz Cumhuriyetiz, Cumhuriyet Halk Partisi’yiz. Cumhuriyet Halk Partisi; canımızdan aziz bildiğimiz, uğruna her badireye severek katlandığımız baba ocağımızdır. Partimiz, Cumhuriyetin neferi, halkın hizmetkarıdır.
Kurucu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün iki büyük eserinden biridir Cumhuriyet Halk Partisi. Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyetin yaşayan hafızasıdır. Cumhuriyet değerlerinin yılmaz bekçisidir. Bizler, Cumhuriyetimizin kurucu ilkelerini ve değerlerini savunmak, hayata geçirmek uğruna siyaset yapıyoruz. Şartlar ne olursa olsun davamızdan, partimizden vazgeçmeyiz. Yolumuzdan dönmeyiz, döndürülemeyiz. Cumhuriyet Halk Partililer olarak gücümüzü ve haklılığımızı milletin tertemiz vicdanından, derin sağduyusundan alıyoruz. Cumhuriyet Halk Partililer olarak bu güçle, bu azimle ve bu cesaretle; milletin umudu olma sorumluluğuyla çalışmaya, mücadele etmeye devam edeceğiz.
Zindanlarda da olsak, meydanlarda da olsak halkın ve hakkın safında olacağız. Parmaklıklar ardında da kalsak, kalabalıklar arasında da olsak her daim milletin yanında olacağız. Durmayacağız! Türkiye’yi adaletin, hürriyetin, bolluğun ve bereketin ülkesi haline getirene kadar; insanca, hakça bir düzeni kurana kadar durmayacağız. Gelecek güzel günlere inanacağız. Hep birlikte çalışacağız. Hep birlikte başaracağız. İnanarak ve çalışarak, Cumhuriyetin ve halkın partisini, Atatürk’ün emanetini iktidar yapacağız. Bu inanç ve kararlılıkla toplanan Kastamonu İl Kongremize başarılar diliyor, yürekli mücadeleniz için bir kez daha gönülden teşekkür ediyorum. Hepinizi çok seviyorum. Yolumuz açık olsun. Kalın sağlıcakla."
halktv.com.tr
Kaynak:ANKA
AKP'ye oy verdiğini söyleyen vatandaş 'Her şey ateş pahası! İnsanı zorla solcu yapıyorlar!'45 izlenme
Faisal Finans’ın prensleri Türkiye’de kral oldu!235 izlenme
AKP’li vekilden cinsiyetçi ifadeler ve çirkin el hareketi!26 izlenme
Rusya-Ukrayna savaşında son durum… Putin’i zora sokacak gelişme!58 izlenme
İstanbul'a artık Suriyeli giremeyecek!802 izlenme
Sumi bölgesinde Ukraynalı sivil halk tarafından yakalanan istilacı Rus asker korkudan ağladı!203 izlenme
Vinç için bile talimat gerekti: Tek adam rejimi hayatı durdurdu35 izlenme
İptal edilecek iddiaları vardı! İBB’den 65 yaş kartı açıklaması82 izlenme
Afrin’de sıcak gelişme! 2 köy daha teröristlerden temizlendi
Mansur Yavaş'tan Ekrem İmamoğlu'na destek: "Ya birlikte varız ya da..."
Korkunç infaz! Taliban, Afganistanlı kadın voleybolcuyu katletti iddiası
Türkiye'nin akaryakıt devi iflasın eşiğinde: Konkordato ilan etti