Narin’in cenazesine gelen AKP’li vekil ve beraberindekiler camide ‘hatıra’ fotoğrafı çektirdi!

38 izlenme 09 Eylül 2024
Reklamlar

Diyarbakır’da kayboluşunun 19’uncu gününde cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin’in cenazesine gelen AKP Diyarbakır Milletvekili Suna Kepoğlu Ataman, beraberindekilerle fotoğraf çektirdi. Kepoğlu çektirdiği fotoğrafı vakit kaybetmeden sosyal medya hesabından da paylaştı.



Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni dere yatağına taşlar içinde saklanmış olarak bulunan 8 yaşındaki Narin Güran bugün toprağa verildi. Narin’in cenaze namazı ikamet ettiği Tavşantepe köyü yerine Batıkarakoç Köyü Camii’nde kılındı. Cenaze törenine katılan AKP Diyarbakır Milletvekili Suna Kepoğlu Ataman’ın yanındakilerle birlikte fotoğraf çektirmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Kepoğlu çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından da paylaştı.

Kaynak: TELE1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan Ayhan Bora Kaplan sorusuna yanıt vermedi AKP'li vekilden AKP teşkilatına: Fitneciler AKP sus pus! 45 milyar dolar kimin cebine girdi? Rakamlar korkunç! İşte bir ayda basılan 200, 100, 50, 20, 10 ve 5 TL'lik banknot sayısı!