Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, iş dünyasına seslendi.
Sosyal medya platforum X'te Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi'nin hesabından paylaşılan açıklamada İmamoğlu, "İş dünyamızın değerli temsilcileri; Biliyorum işinizi, varlığınızı korumak istiyorsunuz. Biliyorum kimseyle sorun yaşamak istemiyorsunuz. Biliyorum yatırımlarınızı geleceğe taşımak istiyorsunuz. Biliyorum ailenizi riske atmak istemiyorsunuz. Biliyorum haksız, hukuksuz denetimlere maruz kalmak istemiyorsunuz" dedi.
"Ama sizler de şunu çok iyi bilin: Bu ülkede hukuk, adalet ve demokrasi olmazsa bunların hiçbir garantisi kalmıyor" diyen İmamoğlu, "Kimse bana bir şey olmaz demesin. Olur, hem de hiç beklemediğiniz anda hiç beklemediğiniz şekilde olur. Bu hukuksuz akıl, ayağınızın altındaki halıyı bir anda çekiverir" dedi.
İmamoğlu, "Susmayın, korkmayın, çekinmeyin. Bu ülke bu girdaptan eninde sonunda çıkacak, millet iradesini ortaya koyacak ve bu ceberrut akıl çekip gidecek. Gelin ülkenin umutları yeniden yeşertecek bu demokrasi ve adalet devrimini birlikte gerçekleştirelim" ifadelerini kullandı.

Sedat Peker'in 'Venezuela' iddiaları ile gündeme gelen Erkam Yıldırım ile ilgili şok gelişme!71 izlenme
Muharrem İnce: Eğilim yoklaması olursa adayım132 izlenme
HKP'den Erdoğan Bayraktar hakkında suç duyurusu!60 izlenme
Barış Yarkadaş, Ankara-Niğde yolundaki skandalları tek tek anlattı! 'Hiç bir koşula uymayan firma şartnamede olmamasına rağmen bakanlıktan 1,5 milyon euro talep etti'33 izlenme
4 yıl önce kurban alınıyordu: Şimdi pirzola fiyatı oldu!28 izlenme
Öğretmen ve öğrencide koronavirüs çıktı: 30 öğrenci karantinaya alındı!52 izlenme
Kulislerde dolaşan bomba Süleyman Soylu iddiası!105 izlenme
Vatandaş kredi kartına yüklendi30 izlenme
Garanti tutmadı, 7.7 milyon yolcu aranıyor!
Erdoğan "Sorun ekonomik değil psikolojik" dedi, psikolojimiz daha da bozulacak: Yine vatandaşın sırtına binecekler
Vekilin yeğenine alenen peşkeş çekmişler: Askeri mont yolsuzluğu
THK’dan mesaj var: "Uçaklarımızı yangınla mücadeleye hazırlıyoruz"