Silivri'deki Marmara Cezaevi'nde tutuklu bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından, İBB’ye yönelik 4. dalga operasyonda, aralarında Ekrem İmamoğlu’nun koruma müdürü ile KİPTAŞ Genel Müdürü’nün de bulunduğu 49 kişinin gözaltına alınmasına tepki gösterdi.
“Zulüm ile âbâd olanın âkıbeti berbat olur" diyen İmamoğlu şunları söyledi:
"İktidar ya da muhalefet, kime oy vermiş olursa olsun kimseyi inandıramadın.
Bomboş dosyanı doldurmak için aklınca her fırsatta dalga dalga yeni operasyonlar yapıyorsun. Tehditle, korku salarak ve şantaj yaparak soruşturmanı güçlendirmeye çalışıyorsun.
Ciddiyetsizlik, tutarsızlık, uydurma… ne ararsan sende var. 8 ay önce soruşturma başlatmışsın, 70 günde yüzlerce insanı cezaevine atmışsın, şimdi baskıyla ifade alıyorsun. İşte bu acziyettir. İşte bu delil ve kanıtsızılığın itirafıdır.
Unutma; öyle de yenileceksin, böyle de yenileceksin. Sabah baskınlarıyla uyanan çocukların, endişeli anne babaların ahına yenileceksin. Sandıktan sana hayalini bile kuramayacağın, tarihe geçecek güçlü bir tokat çıkacak"
Sözcü
Türkiye Birleşmiş Milletler'e tescil edildi: Myanmar da bunlardan birisi28 izlenme
İmamoğlu, Erdoğan'a Öcalan mektubunu hatırlattı! "Utanılacak mektup arıyorsa..."39 izlenme
Çift maaşlı TÜRGEV Başkanı buyurdu: İBB’nin dinci vakıflara parayı kesmesi ‘ideolojik körlük’217 izlenme
Böylesi de var ! Samsunlu gurbetçi adını 'Tayyip Erdoğan' olarak değiştirdi !..154 izlenme
Fahrettin Altun fena yakalandı: AKP'nin sloganı CHP'li belediyeden çalıntı çıktı!45 izlenme
İmamoğlu, Cumhur seçmenine seslendi16 izlenme
Meclis'e Muharrem ayı tartışması damga vurdu: "Alevi toplumuna saygı duyulmuyor"9 izlenme
Emekli umduğunu bulamadı49 izlenme