İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ Karanfilköy kentsel dönüşüm projesi hak sahipleri daire eşleşme kura töreninde konuştu.
İmamoğlu, AKP’nin İstanbul adayı Murat Kurum’u işaret ederek “İstanbul’un yönetim koltuğu önemlidir. O koltukta oturan milletini dinleyecek tam yol ileri diyecek. Tam yol ileri derken acaba o ne der diye arkaya bakarsa o koltuğa oturamaz” dedi.

İmamoğlu konuşmasının satır başları şu şekilde;
Dün hepimiz evine ulaşan acı haberle sarsıldık. Bu ülkenin pırıl pırıl askerlerini şehit vermek hepimizi üzüyor.
Yöneticilerin esas görevi vatandaşların başına gelebilecek bu tür belaları def etmektir. Hep birlikte milletimizi zora sokan, sıkıntıya sokan ne varsa, milletimize bu sıkıntı yaşatan ne varsa bertaraf etmeliyiz. Terör belasına karşı doğru çözümlerle, tek bir şehit vermeden bir Türkiye var etmek.
Millet İstanbul’a ihanet edeni sevmez. O bakımdan biz bu tarz imamlaşmalara asla göz yummadık yummayacağız
Biz yaşamamızı bu işe vakfettik kendimizi de İstanbul’a mühürledik. Biz bu şehre hizmet edeceğiz, bu milletin evlatlarına hizmet edeceğiz.
Bakınız bu şehri ortak akla temsilciye değil, birinden izin alarak hareket edecek kişilere değil 16 milyon insandan talimat alana oy verin kardeşim. İstanbul’un yönetim koltuğu önemlidir. O koltukta oturan milletini dinleyecek tam yol ileri diyecek. Tam yol ileri diyecek. Tam yol ileri derken acaba o ne der diye arkaya bakarsa o koltuğa oturamaz."
halktv.com.tr
Nişan yapılan mahallede koronavirüs vaka sayısı 81'e yükseldi!117 izlenme
İnce’den seçim gecesiyle ilgili flaş açıklama!2266 izlenme
Bir lebaleb skandalı daha! 'Çok yüksek riskli' grupta yer alan kentte AKP'li yöneticiler mağaza açılışı yaptı!132 izlenme
Yurttaşın cebinden al yandaşa aktar!144 izlenme
Kapalıçarşı’da dolar paniği yaşanıyor30 izlenme
CHP'den Bakan Soylu'ya: Mermi hakkı 106 bin kayıp silah için mi 5 katına çıkarıldı?186 izlenme
CHP Kurultay Davası ertelendi17 izlenme
Memur maaş zammı belli oldu97 izlenme
AKP Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, CHP'li kadın üyeye küfür edip hakaretler savurdu!
Protesto gösterileri yayılıyor! Liseler ayakta
Son seçimleri bilmişti! CHP farkı açtı mı? İşte anket verileri...
Alevlerle mücadelede son durum: Beş bölgede daha alevler yükseldi, kara yolu ulaşıma kapatıldı