Silivri'deki Marmara Cezaevinde 23 Mart'tan bu yana tutuklu bulunan CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun X hesabına , 8 Mayıs gece yarısı erişim engeli getirildi.
Kararı protesto eden bir çok kişi profil fotoğraflarını Ekrem İmamoğlu'nun fotoğraflarıyla değiştirdi. O isimlerden biri de Saraçhane eylemlerinde gözaltına alınıp serbest bırakılan CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi ve "Her şey güzel olacak" sloganının mimarı Berkay Gezgin'di.
Profilini Ekrem İmamaoğlu'na devreden Gezgin'in X hesabı askıya alındı. . Hesaba girenler "Hesap askıya alındı" uyarısıyla karşılaştı.
Nefes
ÖSYM kâr etmediğini söylüyor, veriler yalanlıyor: 5 yılda toplanılan para dudak uçuklattı!93 izlenme
Aydın'ın Efeler ilçesinde bu yıl biber üreticileri için oldukça memnun edici bir dönem yaşanıyor.32 izlenme
İsrafın kitabı Çince yazıldı34 izlenme
Sedat Peker'in 'Erkam Yıldırım' iddiaları mahkemeye taşındı56 izlenme
Halka IBAN dağıtan hükümet paraya sıkıştı, parseller satışa çıktı!79 izlenme
Sadece 41 saniyede Başkanlık Sisteminin özeti !1211 izlenme
İthal içkilere zam geldi32 izlenme
Bahçeli'nin elini öpen Özel Harekat Daire Başkanına soruşturma açılacak mı? Bakanlık yetkilisi açıkladı36 izlenme