Yeni Adalet Bakanı Akın Gürlek, bakan yardımcısı ve eski AKP milletvekili Ramazan Can’ın yetkilerini alınca kriz çıktı. Can sosyal medya hesabından, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı ve “Kader gayrete aşıktır, aşk ile koşan yorulmaz” dedi. Can paylaşımına Erdoğan’ı da etiketledi. Bakan yardımcısının personel, cezaevleri, destek ve strateji birimlerindeki yetkilerini alındı, sadece eğitim ve adli tıp yetkileri kaldı.

Yetkileri alınan Ramazan Can mesajını böyle verdi.
İçişleri Bakanlığı’nda eski bakan Ali Yerlikaya ile yardımcısı AKP eski Milletvekili Bülent Turan arasında da kriz olduğu, Yerlikaya’nın Bülent Turan’ı uçağa almadığı siyaset kulislerine yansımıştı. Bülent Turan’ın, Ali Yerlikaya’yı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da şikayet ettiği belirtilmişti.
Sözcü
AKP oyun peşinde: AKP'den CHP'li büyükşehir belediye başkanına 'bize katıl' teklifi47 izlenme
Ekonomist Atilla Yeşilada: "Daha fazla vergiye hazır olun"53 izlenme
Ergenekon kumpası hakimi diz çökerek gözaltına alındı36 izlenme
İktidar yabancıya 'cömert', vatandaşa 'cimri': "Önce buradaki açları doyurun"45 izlenme
CHP’li vekil tarım bakanına tezek gönderdi144 izlenme
Teğmenler soruşturmasında yeni gelişme: Dosyaya erişemeyen avukatlar Yüksek Disiplin Kurulu'na başvurdu43 izlenme
Atatürk Orman Çiftliği'nde talan devam ediyor!82 izlenme
CHP Sözcüsü Deniz Yücel: "FETÖ’yle birlikte yol yürüyen, PKK ile masaya oturan AKP iktidarıdır"44 izlenme
İmamoğlu o sözünü hatırlattı! "Bugün aynı bu yapılanlar, bir AK Partili belediye başkanına yapılsın, gidip mahkemesinde onun savunmasına katılmayan Ekrem İmamoğlu namerttir"
Depremzede kadından Ali Erbaş’ın kızına tokat gibi yanıt
Alanya'da halk, kaza yapan kamyondan dökülen domatesleri toplamak için olay yerine koştu
Sedat Peker’in son hali şaşırttı! Eşi paylaştı