Türkiye son günlerde art arda çıkan yangınlarla mücadele ediyor. Muğla’nın Marmaris ilçesi ise tüm kıyı şeridinde etkisini gösteren orman yangınlarından en çok etkilenen yerlerden sadece bir tanesi.
Öte yandan dün akşam saatlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Marmaris’e gitti. Burada bir konuşma gerçekleştiren Erdoğan yurttaşlara çay fırlattı. Ayrıca Erdoğan’ın konvoyunun yangın bölgesinde yolları kestiği ve trafiğe neden olduğu görüldü.
CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya’nın Twitter hesabından paylaştığı görüntüler ise sosyal medyada tepki topladı. Görüntülerde, polisin yolu kestiği ve trafiğin kilitlendiği görüldü.
O anları evinin balkonundan kameraya alan yurttaş, “Yangın bölgesinde arkda itfaiyeler bekliyor ama geçen daha önemli olduğu için yangın önemli değil. İtfaiye orada bekliyor. Sayın Erdoğan geçiyormuş.” dedi.

Okullarda yüz yüze eğitim 1 gün ertelendi!
"Reklam için onlar aradı" diyen SADAT'a TV100'den yanıt: "Alçaklığa varan açıklamalarına karşı suç duyurusunda bulunduk"
Cumhur İttifakı ile ilgili çok konuşulacak iddia! "Bahçeli, AKP'den desteğini geri çekebilir!"
İçişleri Bakanlığı’ndan HÖH hakkında inceleme!
Diyanet eski Başkan Yardımcısı Osman Tıraşçı: "Allah’tan kork Mehmet Şimşek"
Hakem Halil Umut Meler, Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nu saldırıyı "kışkırtmakla" suçladı
Özgür Demirtaş iktidara fena patladı! "Enflasyon zirve yaptı. Faiz enflasyonun nedeni falan değildir. Faiz sonuçtur, liyakatsizliğin sonucudur."
IŞİD'in 5 numarası Türkiye'de yakalandı!
Çay-Kur’un Almanya fiyatı sosyal medyayı salladı!
Bakan Koca açıkladı: 28.465 yeni vaka tespit edildi, 29.160 kişi sağlığına kavuşurken, 198 kişi hayatını kaybetti!
Yeni silah yüzünden yüzlerce gemi ortada kaldı
Kadına şiddet hız kesmiyor! Evli olduğu kadını darp etti, iki gün aç susuz bıraktı!
Erdoğan açıkladı: Emeklilere verilen 5 bin liralık desteğe 'çalışan emekliler' de dahil edildi
İYİ Parti'den yeni seçim kampanyası videosu! 'Yaşatan bir Türkiye'yi vaadediyoruz'