Anasayfa1
03 Eylül 2019 ( 100 izlenme )
Reklamlar

İmamoğlu'nu tehdit eden Soylu'ya CHP'den peş peşe yanıtlar! "Haddinizi bilin!"


Kayyum atamalarına tepki gösterdiği için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu, “Seni pejmürde ederiz” diyerek tehdit eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya CHP’den ilk yanıt geldi.



ANKA'nın konuyla ilgili sorularını yanıtlayan CHP Grup Başkanvekilleri Engin Özkoç ve Özgür Özel, Soylu'ya tepki gösterdiler.

Engin Özkoç, İçişleri Bakanı'nı ağzından ne çıktığını kulağı duymayan bir bakan olarak nitelendirdi ve "İnsanları tehdit ederek sadece bağlı olduğu sarayın emrinde çalışan, milletin emrinde çalışmayan birisi." dedi.

Özgür Özel ise "Bunu söyleyen kim? Bunu söyleyen atanmış Soylu. Bunu söyleyen teknisyen Soylu, tek adam rejiminin teknisyeni. Kime söylüyor seçilmişe söylüyor. Bunu kimden aldığın yetkiyle söylüyorsun? Süleyman Soylu vatandaş tarafından seçilmiş birisi değildir sahibi tarafından seçilmiş birisidir." şeklinde konuştu. Soylu'nun Recep Tayyip Erdoğan'ın yerine hakaret eden, sataşan onun yerine dalaşan bir bakan olduğunu belirten Özel, "Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın." şeklinde konuştu.

Kişisel Twitter hesabından açıklama yapan CHP’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “’Atanmış’ bir Bakanın, ‘seçilmiş’ bir Büyükşehir Belediye Başkanı’nı alenen tehdit etmesi hadsizliktir! Sizi milli iradeye ve halkın kararına saygıya davet ediyorum. Haddinizi bilin” dedi.

http://www.krttv.com.tr/gundem/imamoglunutehditedensoyluyachpdenpespeseh12835.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

A Haber ve Sabah’tan İBB’ye bir iftira daha: Çok güzel yalan haber yapmışlar İstanbul Havalimanı'nın 2 milyarlık garanti ödemeleri de ertelendi! 1.1 milyon öğrenci okulu bıraktı... İsrail Refah'ı vurdu, 100'den fazla ölü var