İmamoğlu 23 Haziran seçimleri öncesinde hazırladığı paketleri ve İstanbul için çözüm önerilerini paylaştı. İmamoğlu, Beylikdüzü Belediyesi'nde kendi dönemiyle ilgili yapılan araştırmanın da doğru olduğunu belirtti.
Seçim öncesi Beylikdüzü Belediye Başkanlığı döneminde İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişleri tarafından yapılan inceleme ve soruşturma dosyaları İmamoğlu'nun lehine sonuçlanmış olanlar arşivden çıkarıldı ve bu kez farklı müfettişler tarafından yeniden inceleniyor. İmamoğlu bugün basına yansıyan iddiayı doğruladığı gibi yeni oluşturulan heyetin başına daha önce AKP'den vekil adayı olmuş bir ismin getirildiğini belirtti.
İmamoğlu şunları söyledi:
Beylikdüzü Belediyesi'ni inceleyeceksiniz. Ben yılda iki defa röntgen çektiren birisiyim. Benim ile ilgili kararlar verilmiştir. Yapılan işlem siyasidir. Oraya gönderilen kişi siyasidir. Seçime kadar yetişsin çabası içinde. Acele etmesin. 5 yıl inceleyebilirler.
Terör örgütlerine karşı tutum ve tavırda ben kendimi herkesten daha vatansever görüyorum. Başkaları da kendini öyle görebilir. Benimle ilgili terörle ilişkilendirilen sözler hadsizliktir, kınanması gerekir. Kötü söz söyleyene aittir.
https://halktv.com.tr/yerelsecim2019/imamoglununbeylikduzubelediyebaskanioldugudoneminiincel395709h
Ramazan’dan önce fiyatlar el yaktı56 izlenme
İkinci Yerebatan Sarnıcı vakası! İBB'nin restore ettiği bir yere daha bakanlık göz dikti23 izlenme
Torpil üstüne torpil!189 izlenme
Emekli müftüden Erdoğan'ı çok kızdıracak açıklama! "Kötü gidişat nedeniyle dini kalkan olarak kullanıyor."96 izlenme
AKP’li Özhaseki’nin ‘alım gücü arttı’ çıkışına halktan tepki: Nerede yaşıyor?46 izlenme
Havalimanında bir simit ve meyve suyunun fiyatı 'yok artık' dedirtti54 izlenme
Erdoğan'ı bunalıma sokacak anket! 3 ismin gerisinde kaldı38 izlenme
Faize para çok emekliye yok19 izlenme