Silivri'de tutuklu bulunan İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun toplantılarında kullandığı Le Meridien Otel'deki güvenlik kayıtları, AKP medyası tarafından 'para dolu valizler' şeklinde servis edildi. CHP, valizleri açıp içerisinde sinyal kesici yani jammerlar olduğunu dile getirdi. CHP, terör örgütü IŞİD tarafından da ölüm tehditleri alan İmamoğlu'nun can güvenliğini korumak için her önlemin alındığının altını çizdi.
AKP'li belediyelerin de jammer kullandığı ortaya çıksa da sinyal kesici kullanımı tartışma konusu oldu.
Jammer tartışmasına ilişkin polemik büyürken dün (29 Nisan) akşam saatlerinde Le Meridien Otel'in müdürü Sinan Udil ve Güvenlik Müdürü Osman Gündüz Bora Oğurlu hakkında gözaltı kararı verildi.

Udil ve Oğurlu'nun serbest bırakıldığı öğrenildi. Udil ve Oğurlu'ya yurt dışı çıkış yasağı getirildi.
Ankara’da terör saldırısı!43 izlenme
AKİT yazarı eski AKP'li vekil kadın cinayetlerini durdurmak için çabalayanlara hakaret etti!163 izlenme
Erzincan İliç maden ocağı göçüğünde öfkelendiren gerçek: Felaket göz göre göre gelmiş!70 izlenme
İtirafçı Nevzat Bahtiyar'ın eşi Gazal Bahtiyar'dan büyük iddia: "Ali Rıza Güran bize para teklif etti"30 izlenme
Bayram tatiline giden Suriyeliler Türkiye'ye döndü!78 izlenme
Vekile yüzde 49, millete yüzde 37 zam!30 izlenme
Avrupa Birliği'nden Barış Pınarı Harekâtı açıklaması "Harekâtı durdurun, ödeme yapmayacağız"339 izlenme
Sağlık Bakanı açıkladı: 22.388 yeni vaka tespit edildi, vaka sayısı 4.977.982'ye, can kaybı da 42.187’ye yükseldi!75 izlenme
Kadınların istihdam oranı erkeklerin yarısından daha az
Türkiye'de infiale neden olan davada çocukların avukatından dehşete düşüren açıklama!
Denizcilik uzmanı Recep Canpolat skandalı açıkladı: "Romorkör hizmetinde 5 milyar dolar kime peşkeş çekildi?"
Eylemdeki 3. Havalimanı işçisi 'Koçbaşı ile kapılarımızı kırdılar. Dün gece bizi uyutmadılar, bugün işe çıkmamızı istiyorlar !'