Cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasıyla başlayan protestolara katılan 5 öğrencinin kaldıkları Muğla'daki KYK yurtlarından atıldığı iddia edilmişti.
Olayla ilgili 10 Nisan'da açıklama yapan CHP Parti Meclisi Üyesi Mehmet Alkım Denizaslanı, "Bu çocuklara mobbing uyguladınız. Ben yarın Ankara'ya gideceğim. Eğer bu çocuklar Çarşamba gününe kadar yurtlarına döndürülmezlerse, Çarşamba günü Yokuşbaşı’ndan yürümeye başlayacağım. Muğla'ya kadar yürüyeceğim. Hiçbir güç de önümde duramaz" diyerek Muğla Vadisi İdris Akbıyık'a tepki göstermişti.

Denizaslanı'nın açıklamalarının ardından Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatmıştı.
Soruşturmanın ardından Başsavcılık tarafından "Bu çocuklar yurtlarına dönmezse Bodrum'dan Muğla'ya yürürüm" diyen Denizaslanı hakkında 'Suç işlemeye alenen tahrik' suçundan Muğla 6'ncı Asliye Ceza Mahkemesi'nde kamu davası açıldı.
halktv.com.tr
Sokak röportajında bir kadın isyan etti: "Elimizde mızrak, g...müzde yaprakla mamut mu avlayalım!"60 izlenme
AKP'li isimden olay olacak sözler! "Makam sahibi olmak için ya imam hatipli ya da Trabzonlu olacaksın"87 izlenme
Türkiye'nin dev şirketleri o ülkeye mi satılıyor?100 izlenme
Osman Kavala ve Sedef Kabaş kararlarını veren hâkim Furkan Bilgehan Ertem'e terfi!45 izlenme
İlhan Kesici: Ödenen faizle 115 Atatürk Barajı yapılırdı144 izlenme
Akşener, Gaziantep'te Erdoğan’a yüklendi!143 izlenme
12 yıl hapis cezası istenen Abdurrahman Tutdere: "Aziz İhsan Aktaş'ın şirketi benden önceki dönemde ihale almış, ben bu şirketin işine son verdim. Bu asılsız iftirayı çürüteceğiz"15 izlenme
Binler Anıtkabir'de Atamızın huzurunda Andımız'ı okudu: "Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun!"36 izlenme