CHP'nin tutuklu Cumhurbaşkanı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, gazeteci Merdan Yanardağ ve Necati Özkan, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında başlatılan "casusluk" soruşturması kapsamında, bugün Çağlayan Adliyesi’nde ifade verdi.
Saat 10.55'te Çağlayan'a getirilen İmamoğlu'nun ifadesi 16.10'da alınmaya başlandı ve yaklaşık 3 saat süren ifade 18.57'de tamamlandı.
İmamoğlu dahil beş kişinin ifade süreci yaklaşık 11 saat sürerken savcılık tutuklama talep etti.
İmamoğlu, tutuklama talebinin ardından adaylık çalışmaları için açılan "Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi" hesabından yaptığı videolu paylaşıma, "Geçecek bu günler…" notunu düştü.

200 milyon nerede? 'Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı'ndan rüşvet kokuları geliyor!'
Yine sözde hoca yine kadınlar: "Kadınların 90 km'den uzun yola yalnız gitmesi caiz değildir"
Sağlık Bakanlığı açıkladı: 922 yeni vaka tespit edilirken, 3 kişi hayatını kaybetti, 1105 kişi sağlığına kavuştu!
Ferdi Zeyrek için 'ek bilirkişi raporu' hazırlanacak
Kayseri’de CHP ilçe binasına saldırı!
Tanju Özcan: "Tüh dememek için Kılıçdaroğlu'na oy vereceğim"
Ekonomik krizi ‘Dünya böyle’ diyerek savunan AKP'li vatandaşa Almancı şoku! Gurbetçi, Almanya’daki imkânları sayınca vatandaşın dili tutuldu!
Skandal görüntüler ortaya çıktı: Kızılay halkı da zehirlemiş
Yeni yıla direniş çadırında giren Polonez işçileri: "Uyanalım herkes uyansın!"
Yılmaz Özdil'in yeni kitabı 'Mustafa Kemal' için provokatif saldırı uyarısı