Anketlerde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'a tarihi farklar atan İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, 200 günü aşkın süredir tutuklu.
Ekrem İmamoğlu'na yönelik de dün bir soruşturma daha başlatıldı. İmamoğlu'nun danışmanı Necati Özkan'ın İsrail ile bağlantısı olduğu iddia edilen bir şahısla irtibatta olduğu öne sürüldü. Bu casusluk iddiası ile başlatılan soruşturmada Tele1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ da gözaltına alındı. Tele1'e de herhangi bir mahkeme kararı, bir kesinleşmiş ceza olmadan kayyum atandı.
İmamoğlu'nun da bu soruşturma kapsamında ifade vereceği öğrenildi. Anka Haber'in aktardığına göre Ekrem İmamoğlu, yarın (26 Ekim) Çağlayan Adliyesi'nde ifade verecek.
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, sosyal medya hesabından çağrıda bulunarak, "Çağlayan’da olacağız" ifadelerini kullandı. Çağrıya göre partililer ve yurttaşlar, yarın saat 11.00’de Çağlayan Meydanı’nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi metro çıkışında bir araya gelecek.
Cezaevindeki Fatih Altaylı'ya mahkemeden kötü haber25 izlenme
Yabancı istatistikçi, Türkiye'deki koronavirüs oyununu ortaya çıkardı!130 izlenme
Maden faciası sonrası yeni görüntüler: Siyanürlü suyun vanası kırılmış!86 izlenme
Diyarbakır Barosu'ndan Narin'in ölüm saatine ilişkin açıklama45 izlenme
Aktrol sistemi ifşa edildi! Ortaklığı bozan köşe taşları: Dershaneler, 17-25 Aralık ve 15 Temmuz42 izlenme
Erdoğan'ı FETÖ yöneticisi olarak yargılayabilirler!1262 izlenme
Suriyeli sapık bir erkek çocuğunu taciz etti linçten zor kurtuldu! Mahalleli dövdü, saklandığı evi taşladı50 izlenme
6 öğrenciye cinsel istismar iddiasına 135 yıla kadar hapis istemi31 izlenme
Şampiyon yarış atını kuşbaşı yapıp belediyeye satmışlar
Ankara kulislerinden sızan çarpıcı bilgi: İmamoğlu operasyonu AKP'lileri kaygılandırdı!
İstanbul seçim sonuçlarında son durum! Açılan sandık yüzde 92 oldu…
Rubin'den Sarraf davası yorumu: Kim olduğunu öğrenmiş olduk, bir numara...