Millet İttifakı’nın seçilmiş belediye başkanı Ekrem İmamoğlu bölgesel istihdam ofisinin açılışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.
İmamoğlu şunları söyledi:
“Milletin iradesine karşı durulmayacağını en iyi Cumhurbaşkanı Erdoğan bilir.
Rapor doğru. İşçilerin haklarını koruduğum için Sayıştay raporundayım. Zarar denilen şey çalışanlarıma vermiş olduğum tavan ücretinin üstündeki rakamdan dolayı. Yani ben Beylikdüzü Belediyesi’nde çalışanlarını düşündüğüm için Sayıştay’da sorgulanıyorum. Lüks araçlar veya usulsüz tahsisler vs. değil, belgesi burada. Arkadaşlarım dağıtacaklar. Umarım yayınlarlar.
Ben unutmuştum, Sayın Yıldırım’a hatırlatması için yürekten teşekkür ediyorum.
(Kanal 7 muhabirinin Ordu’da yaşanan olayı ısrarla sorması üzerine) Bu soruya defalarca yanıt verdim. Cevaplarım sizi veya kanalınızı tatmin etmemiş olabilir. Sizin kanalınıza tavsiyem, Pontus ne demek, Yunan ne demek aşağılamak ne demek Sisi ne demek bunları sorgulamanız daha iyi olur. Benim Sayıştay raporunda işçilerin haklarını koruduğumu, bunu da verirseniz teşekkür ederim.”
Sınav sorularının nasıl çalındığını böyle anlattı!230 izlenme
Bu listede yer alanlar yasaktan muaf olacak44 izlenme
Meclis önünde 'Beyaz Toros' yakan Mehmet Emin Fidan daha önce Mersin Adliyesi önünde de araç yakmış14 izlenme
Patronlar asgari ücrete zam istiyor10 izlenme
İmamoğlu'ndan Erdoğan'a Beştepe'yi sallayan 'etkin pişmanlık' çıkışı! Adeta meydan okudu! "Etkin pişmanlık adı altında kurgulanan kumpas alenen çökmüştür"11 izlenme
Erdoğan’ın seçim afişleri Almanya’da tepki çekti: Almanya sokaklarına geldi31 izlenme
O illerde mahalle ve binalar karantinaya alındı!79 izlenme
Sinan Ateş'in yakınları Erdoğan'ın Bursa mitinginde pankart açtı45 izlenme