İstanbul Beyoğlu’nda iş yerindeki çalışanını darbederek kaydeden ve emekçiye tehditler savuran sosyal medya fenomeni Bahadır Ünlü’nün işyeri Beyoğlu Belediye’si ekipleri tarafından mühürlendi.
Ekipler yaptığı kontrollerde, iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı bulunmadan faaliyet gösteren kafenin mühür bozularak izinsiz çalışmaya devam ettiğini belirtti. İşyeri mühürlenerek faaliyetlerine son verildi.
Ünlü’nün Beyoğlu’nda iki mekanı daha olduğu bu mekanların da ruhsatsız çalıştığı için önceden tebligat yapıldığı ruhsatsız çalışan diğer iki mekanın da mühürleneceği, Beyoğlu Belediyesi’nin Bahadır Ünlü hakkında savcılığa mühür ihlalinden dolayı şikayette bulunulduğu belirtildi. Beyoğlu Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından gözaltına alınan Bahadır Ünlü’nün, kasten yaralama suçundan adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Silivri Cezaevinde tutuklu bulunan Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, skandal görüntüleri Silivri'den izlediğini belirterek sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.
Güney, “Malum işletmeyle ilgili görüntüleri Silivri’den izledim. Gördüğüm an nutkum tutuldu. Bir emekçiye el kaldırmak da ne demek? Yazıklar olsun! Beyoğlu’nda insan onuruna yönelen hiçbir eyleme göz yummayız, asla müsaade etmeyiz. Görevimiz, ilçemizde yaşayan ve çalışan herkesin huzurunu, güvenliğini ve onurunu korumak. Bu olay karşısında hızlıca harekete geçen Beyoğlu Belediyesi zabıta ekiplerine ve emniyet güçlerimize teşekkür ediyorum. Bravo kıymetli çalışma arkadaşlarım. Bu insanlık dışı eylemi gerçekleştiren şahsın en ağır cezayı almasını diliyorum" ifadelerini kullandı.
halktv.com.tr
Borç polemiği: CHP’li Ortahisar Belediye Başkanı kalem kalem açıkladı45 izlenme
3 trilyon dolar vergi yoksulluğa yetmedi19 izlenme
İBB bütçesinden aile boyu özel sigorta!177 izlenme
Kulislerde dolaşan bomba iddia! Erdoğan'ın kabinesine ikinci damat iddiası234 izlenme
İBB’den 75 bin üniversiteliye 4 bin 500 lira! Destek geri ödemesiz sağlanacak40 izlenme
Diyarbakır Tabip Odası Başkanı: Sağlık çalışanlarının istifa haberleri geliyor!67 izlenme
Düşüş devam ediyor: ORC anketinden AKP'ye soğuk duş!53 izlenme
AKP'de gerçekleşecek büyük kopuşun tarihini açıkladı: "İktidar, devlet sopasıyla ayakta duruyor"62 izlenme
500. yıl dönümlerini kutlayacaklardı, ama şimdi savaşa hazırlanıyorlar
Sahte seçmen skandalı büyüyor! "Bir daireye bin 108 seçmen kaydedilmiş"
İsmail Saymaz canlı yayında çileden çıktı: "Meral Akşener bu 5 soruya cevap versin"
Hasan Tahsin şehit edilişinin 105. yılında anıldı