CHP'li Muharrem İnce yapişletdevret modelini sert bir dille eleştirdi.
Yandaşlara kaynak aktarımının bir yolu haline gelen yapişletdevret modelinin bedelini halk ödüyor. Yüksek garanti bedelleri ile verilen ihaleler tepki topluyor.
CHP'nin 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce twitter hesabından konuya ilişkin açıklamalar yaptı.
İnce art arda şu tweetleri attı; Cumhurbaşkanlığı seçim kampanyası sırasında, şeffaf kamu ihalesi sistemini terk ederek, apar topar yandaş müteahhitlere yapişlet yöntemiyle verilen projelerin, ileride milletimize ağır bedeller ödeteceğini söylemiştik. Rakibimiz de her zamanki kibirli yaklaşımıyla bunlar yapişletdevret modelini bilmiyorlar havası içindeydi. Sonuç her zamanki gibi yine aldatılmış olmalarıyla sonuçlandı. Vatandaşın milyarlarca lirası bütçeden Hanehalkına Transferler adı altında, yandaş müteahhitlere aktarılıyor. Kötü yönetim, iş bilmezliğinin maliyetini, ortak akılla davranmamanın maliyetini, hesapkitap bilmemenin yani maliyetfayda analizi yapmamanın maliyetini milletimize ödetmeye devam ediyor."

http://www.yurtgazetesi.com.tr/politika/inceyapisletdevretmodelininbedelinihalkoduyorh113404.html
Hatay Valiliği’nin bir kısmı 6,4’lük depremde çöktü38 izlenme
’10 milyarlık rant kimlere dağıtılacak?’90 izlenme
Adana'da şoke eden görüntüler! Suriyelilerin ellerinde sopalar, bıçaklar ve silahlarla dolaşıyor!59 izlenme
Vali açıkladı: Uzun bir aradan sonra yeniden vaka görüldü!71 izlenme
Marmaris Turunç'ta alevler bölgeyi sardı, çıkarma gemileri tahliye için harekete geçti!63 izlenme
İlk kez duyacaksınız: Atatürk’ün kendi sesinden Gençliğe Hitabe38 izlenme
Telekom vurgununu engellemesi gereken kişi yine şaşırtmadı!147 izlenme
Mağaza müdüründen mühendise taciz: Çok fazla cinsel deneyimim var, senden etkilendim22 izlenme
Erdoğan gazetecilerin asgari ücret sorusunu yanıtsız bıraktı!
Disney’in yayından kaldırdığı Atatürk dizisinin ilk fragmanı yayınlandı!
Bir yanda milyonluk pazarlık, diğer yanda askıda ekmek için kuyruğa giren halk!
EYT’de ilk maaşların yatacağı tarih belli oldu: AKP’den açıklama geldi, meğer tahmin edilenden çok daha sonraymış!