Türkiye’de seçim atmosferini yoğunlaşırken İngiltere’nin saygın gazetelerinden Sunday Times, Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili kapsamlı bir haber yayınladı.
Louise Callaghan imzalı haberde, “Kemal Kılıçdaroğlu: 74 yaşındaki Türk alim Erdoğan defterini kapatmak istiyor” başlığı kullanıldı. Kılıçdaroğlu’nun adaylığı hakkıdna içinde CHP’nin de dahil olduğu Millet İttifakı’ndan bir partiden bir siyasetçinin, “Kılıçdaroğlu’nun aday gösterilmesi dar görüşlülük. Ne kadar esnek olmadıklarını gösteriyor. Her zaman kaybeden adamı aday gösteriyorlar” sözlerine yer verildi.

Sunday Times’taki haberde, Kılıçdaroğlu hakkında detaylı yorumlar yapıldı.
Fakat Kılıçdaroğlu’na desteğin giderek arttığına dikkat çekilen ve Kılıçdaroğlu’nun adaylığının karşılık gördüğünün belirtildiği haberde, “Fakat Kılıçdaroğlu’nun destekçileri usta siyasetçinin zamanının geldiğini düşünüyor” yorumu yapıldı.
Gazeteye konuşan deneyimli bir Türk iş insanı ise, “Türkiye artık karizmadan bıkmış olabilir” diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yapılan övgüye gönderme yaptı. Sunday Times’taki haberde, “Geçen ay belki de kariyerinin en büyük siyasi zaferini elde etti. Aralarında milliyetçiler, muhafazakarlar ve laiklerin de olduğu altı muhalefet partisinin desteğini aldı bir de HPD’nin desteğini aldı” denildi.
Sözcü
Savcılar ve AKP İl Başkanı hakkında 'yargıya müdahale' şikâyeti38 izlenme
Hakan Kara, enflasyonun götürdüklerini öyle bir anlattı ki! Masamızdan tek tek kalkmış her şey!19 izlenme
Çanakkale’deki 10 Kasım anmasında sirenlerin erken çalınmasıyla ilgili 2 öğretmen açığa alındı!106 izlenme
Soylu’nun babasının da olduğu masada Sedat Peker hakkında ne konuşuldu?70 izlenme
Şamil Tayyar'dan Bakan Ersoy'a tepki: "Keşke hiç konuşmasaydı"24 izlenme
Sabah gazetesinden kontrolsüz göçü aklama girişimi: "Türkiye'deki gençler iş beğenmiyor!"41 izlenme
Her 3 kişiden 1'i işsiz10 izlenme
Narin'in babası katilin kim olduğunu 'cani' sözleriyle açıkladı: "O namussuzdan başkası değildir"31 izlenme