İsrail ordusu, İran'dan füzeler ateşlendiğini duyurarak sığınaklara girilmesi çağrısı yaptı. İsrail ordusundan yapılan açıklamada, İran'dan yeni bir füze saldırısı düzenlendiği belirtildi.
İran'dan ateşlenen füzeler nedeniyle sığınaklardan ayrılmama çağrısı yapılan açıklamada, ikinci bir duyuruya kadar korunaklı alanlarda kalınması gerektiği ifade edildi.
Hava savunma sistemlerinin füzeleri engellemeye çalıştığı vurgulanan açıklamada, ülkenin pek çok kentinde alarmların devreye girdiği kaydedildi.
halktv.com.tr
HGS ücretlerine yüzde 40 zam geliyor!
AKP'li Abdurrahman Kurt'tan TSK'ya kumpas itirafı 'Biz, ABD ve cemaat, askeri vesayeti beraber yıktık !'
Antakya'da köylülerinin arazilerine jandarma eşliğinde iş makinaları girdi!
Mersin’de, Kılıçdaroğlu Gönüllüleri'nden oluşan kadınlara MHP'lilerden saldırı!
Yaşın ilerlemesi siyasete engel mi?
Meclis'te tekme yumruk havada uçuştu: Bir vekil hastaneye kaldırıldı
Gül Çiftçi: "3.389 ölü seçmen nasıl oy kullandı? 20 sandıkta sandık kurulu başkanları polis ve zabıtalardan oluşuyor. Bu kanun dışı. Hatay'da olağanüstü bir şekilde seçimin iptalini istiyoruz"
Can Atalay'ın vekilliğinin düşürülmesinin ardından TİP ve CHP'den eylem çağrısı
"6.1 milyon kişi işsiz, her 100 işçiden 18'i sigortasız"
Kılıçdaroğlu'ndan Başkan Adayı tartışması heyecan yarattı: Sürpriz bir isim olmayacak
Temmuz ayı işsizlik rakamları açıklandı: İşsiz sayısı yarım milyondan fazla arttı!
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, corona verilerini açıkladı: Can kaybı 7.186'ya, vaka sayısı 294.620'ye yükseldi!
Kira artışına yüzde 25 sınırlama getiren önerge Meclis'ten geçti
Bakan Koca verileri açıkladı: Hasta sayısı 467.730'a, can kaybı 12.840’a yükseldi!