İsrail ordusu, İran'dan füzeler ateşlendiğini duyurarak sığınaklara girilmesi çağrısı yaptı. İsrail ordusundan yapılan açıklamada, İran'dan yeni bir füze saldırısı düzenlendiği belirtildi.
İran'dan ateşlenen füzeler nedeniyle sığınaklardan ayrılmama çağrısı yapılan açıklamada, ikinci bir duyuruya kadar korunaklı alanlarda kalınması gerektiği ifade edildi.
İran'ın yeni bir balistik füze saldırısının ardından İsrail'in merkezi ve kuzeyinde sirenler çalıyor. Sirenlerin çaldığı bölgelerdeki sivillerin, ikinci bir duyuruya kadar sığınaklarda kalmaları talimatı verildi.
İran'dan İsrail'e yaklaşık 30 füzeyle düzenlenen misilleme saldırısında birçok noktanın isabet aldığı duyuruldu.

İran'ın İsrail'in merkezine ve kuzeyine yönelik başlattığı saldırı sebebiyle ülke genelindeki alarmların devreye girmesinin ardından fırlatılan yaklaşık 30 füzeden bir kısmının engellenemediği ve bazı noktalara isabet ettiği belirtildi.

İsrail acil yardım servisi Kızıl Davut Yıldızı, Hayfa kentindeki isabetin ardından bölgede ağır hasar oluştuğunu, ilk belirlemelere göre 11 kişinin yaralandığını bildirdi. İsrail ordusu da Tel Aviv semalarında çok sayıda patlama sesi duyulduğunu açıkladı.

İsrail'in 13 Haziran tarihinde başlattığı saldırıların ardından Tel Aviv'i yoğun bir şekilde hedef alan İran, yoğun çatışmaların ardından ilk defa bu sabah 'Hayber' adlı füzenin kullanıldığını açıkladı.
halktv.com.tr
Murat Emir'in fezlekesindeki suçlama konusu ortaya çıktı: Akın Gürlek sorusu suç sayıldı
Kayseri'de tartışma yaratan görüntü: Kayseri Şehir Hastanesi Kadın Doğum Polikliniği'nde hastaların çoğunluğu yabancı uyruklu
Skandal: Bakanlığa devredilen GATA'da 'Gazilere taciz' iddiası!
TMMOB Başkanı Koramaz: 'Kaza' diyorlar, 'fıtrat' diyorlar, 'kader' diyorlar
Bakan Bayraktar'dan zam açıklaması! Doğal gaz fiyatları artabilir
Eğitim-Sen, Nakşi vakfın MEB’le işbirliğinin iptali için dava açtı!
Doktor milletvekili özel hastanede para tuzağına düştü
Şehir hastanesi için binlerce ağaç katledildi!
Melih Gökçek'in 'evimde değil belediye lojmanında' diyerek inkâr ettiği kameralar evinden çıktı !
Vali tehlike yok demişti ama 300 kişiye iki gecedir ulaşılamıyor!