A Haber'de yer alan bilgilere göre, 7 Ekim'de Hamas'ın düzenlediği Aksa Tufanı Operasyonu ile büyük kayıp veren İsrail Gazze'de saldırıların dozunu daha da artırdı.
Kadın, çocuk dinlemeyen İsrail Filistinlileri fosfor bombalarıyla vururken Gazze'ye ölüm yağdırıyor.
Bölgede elektriği suyu ve gıda gidişini kesen İsrail'e ABD silah desteği sağlıyor. Batı ise savaş suçuna karşı gözlerini kapatıyor.
Son olarak sivilleri katletmek için fosfor bombası kullanarak büyük bir vahşete imza atan işgalci İsrail ElMamedani Hastanesi'nin avlusunu hedef alarak yeni bir savaş suçu işledi. Kan dolduran vahşet sonrası çocuk ve kadınların da içerisinde yer aldığı yüzlerce kişi hayatını kaybetti.
Yaşanan katliamın ardından İran'ın Horasan vilayeti Meşhed'deki Razavi Türbesi'ne "İntikam" çağrısını temsil eden siyah sancak çekildi.
Siyah bayrak intikam işareti ve askerleri savaşa yönlendirirken giyilen başlığın rengdir. Bağdat'tan hüküm süren Abbasi Hanedanı (7501258), Peygamber efendimiz Hz. Muhammed'in akrabalarının öldürülmesi ve Kerbela Savaşı'nın anısına yas sembolü olarak siyah rengi almıştır.



Yeniçağ
İmamın eşi çarşafla derse giriyor!115 izlenme
Bir rakı grubuna zam geliyor: Yarından itibaren geçerli38 izlenme
'Saray' ittifakında büyük kriz!817 izlenme
Eğitimdeki tasfiyeye tepki! "20 bin öğretmen tek bir İmza ile cezalandırıldı"31 izlenme
İkizdere’de köylülere ‘çalışmayı engelledin’ gözaltısı!66 izlenme
TOKİ'nin dev ihalesi yine tanıdığa gitti: Rönesans'a 1.3 milyarlık kaymak proje34 izlenme
Kılıçdaroğşu'ndan Gülşah başkanın kemiklerini sızlatan atama24 izlenme
Diploma iptalinin arkasındaki isim koltuğu kaptı! Vekaleten gelmişti başkan oldu26 izlenme
AKP'li okul müdürü her sabah öğrencilere elini öptürüyor !
'Domuz Eti Skandal'ıyla gündeme gelen Köfteci Yusuf'a 'Bedri Usta'dan sürpriz destek: "Hep destek tam destek meslektaşıma"
Narin cinayetinde iğrenç pazarlık: Nevzat'ın suçu üstlenmesi için yapılan teklifin kaydı ortaya çıktı
2002 yılında yedi tane alınıyordu: Asgari ücretli bir ay çalışıp bir altın alabiliyor!