İŞKUR önünde soyunan işçi Battal Sağır eylem yaptı 'İşçiyim ben işçi, aç işçi !'

548 izlenme 16 Ocak 2018
Reklamlar
Çalıştığı iş yerinde aylardır maaşını alamamasının ardından İŞKUR’a üç ay önce şikayet dilekçesi veren, şimdi ise İŞKUR’un kendisine dilekçesinin kaybolduğunu söylediğini belirten işçi Battal Sağır, “İşçinin hakkını savunmayanlar, çıkın dışarı görün işçinin halini. İşçiyim ben, aç işçi. Benim hakkımı savunmuyorlar, patronun avukatlığını yapıyorlar” diyerek bina önünde oturmaya başladı.

Polis ekiplerinin “Burada böyle ne yapıyorsun” demesi üzerine Sağır, “Ben bu devleti protesto ediyorum. İstiyorsanız zor kullanın, benim kimseye zararım yok. Hakkımı bu şekilde arıyorum” diyerek tepki gösterdi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Tasarruf tedbirleri Diyanet’e uğramadı! Harcamalarıyla birçok bakanlığı solladı KONDA: Kararsızların çoğu yüzünü muhalefete dönmeye başladı Bir dönem Suriye’de forma giyen basketbolcu Kemal Canbolat: "Ben oralara gidebiliyorsam Suriyeliler de geri dönebilirler" İstanbullular dikkat! AKOM saat verip uyardı: Mecbur kalmadıkça trafiğe çıkmayın