İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü’ne daha önce İlim Yayma Cemiyeti İstanbul başkanlığı yapan Ömer Yahşi getirildi.
Milli Eğitim Bakanlığı'nın İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ait atama kararı Resmi Gazete'de yer aldı. Milli Eğitim Bakanlığı'nda açık bulunan birinci derece kadrolu İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Ömer Yahşi atandı. Söz konusu karar, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 68/b, 71 ve 76'ncı maddeleri ile 2451 sayılı Bakanlıklar ve Bağlı Kuruluşlarında Atama Usulüne İlişkin Kanun'un 2'nci maddesi gereğince uygun görüldü.
Resmi Gazete'de yayımlanan kararda şu ifadelere yer verildi: "Açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek göstergeli İzmir İl Millî Eğitim Müdürlüğüne Ömer YAHŞİ’nin atanması, 657 sayılı Kanunun 68/B, 71 ve 76 ncı maddeleri ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.
2 – Bu Kararı Millî Eğitim Bakanı yürütür."
Yahşi’nin daha önce AKP’ye yakınlığıyla bilinen ve Milli Eğitim Bakanlığı ile yaptığı protokollerle sık sık gündeme gelen İlim Yayma Cemiyeti’nin İstanbul Şube Başkanlığı’nı yaptığı öğrenildi.
https://www.birgun.net/haberdetay/islamcivakfinbaskanimilliegitimmuduruoldu211971.html
Şulemsi’nin servetiyle ilgili iddialar sonrası Prof. Dr. Özgür Demirtaş uyardı45 izlenme
İsviçre’deki gurbetçi 10 frank ile (217 TL) neler aldı neler! Bombayı videonun sonunda patlattı72 izlenme
Mardin Valisi kızının düğün masraflarını belediyeye yansıtmış!66 izlenme
Ekrem İmamoğlu: Atatürk’e layık bir yönetici olacağıma söz veriyorum120 izlenme
Gallup’un 2022’ye dair ülkelerin umutlarını ortaya koyan araştırmasında kötümserler liginin zirvesinde Türkler var!74 izlenme
MSB'den teğmenlerle ilgili son açıklama41 izlenme
Türkiye'de 'kaynağı belirsiz' parada rekor!45 izlenme
Sedat Peker Erdoğan'a çok yakın bir ismin eskiden yaptıklarını anlattı: Zehir zemberek iddialar!90 izlenme
Yahudilerin sanılarak saldırılan Starbucks’ın Katarlı sahibinin Türkiye’de diğer şirketleri
Bu işletmelerden et yiyenler katır veya eşek eti yemiş olabilir
AKP’lilerin Espressolab nöbeti: Bu kez sıra Mustafa Elitaş'ta
Türkiye Esadla görüşme sinyali verince Türk Bayrağını yakan Suriyeliler TSK karargahlarına saldırdı!