Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in 30 Aralık'ta Ankara'da uğradığı silahlı saldırıda öldürülmesiyle ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.
Halk TV yazarı İsmail Saymaz, akademisyenin 28 Aralık'a İstanbul'a geldiğini ve eski ülkücülerden Mahmut Korkmaz, Alparslan Alparslan ve İbrahim Sungur'la konuştuğunu söyledi:
"Ateş'e 'Amacın ne?' diye sordular. Ateş MHP’li olduğunu, milletvekilliği beklemediğini söyledi. 'Ancak devlet görev verirse kabul ederim' dedi. Bir gün sonra Ümraniye'de taziyeye gitti. Sonra Ankara'ya döndü.
Ve öldürüldüğü gün. Sabah en yakın arkadaşını aradı. Saat 10.30’da 'Külliye’den birilerinin' geldiğini söyledi. Ateş'in Külliye ile bağları vardı. Örneğin Devlet Denetleme Kurulu Genel Sekreteri Necdet Ada bu isimlerdendi. Ada, Ateş'in bürosunu ziyaret ediyordu.

Ateş, cuma namazından sonra Adalet Bakanlığı’na giderek, bir arkadaşına 'Hayırlı olsuna' gideceğini söyledi.
Normalde namazı Çukurambar’da Sebahattin Yıldız Camisi’nde kılıyordu. Ancak bir önceki hafta Ateş, koruması Selman Bozkurt ile Ülkü Ocakları üyeleri tesadüfen karşılaştığı için o hafta camiyi değiştirdi. Namaz dönüşü saldırıya uğradı. (...)"
Gerçek Gündem
Devletten parasını alamadığını söyleyen büyük şirket konkordato ilan etti!454 izlenme
Reyhanlı artık Arap şehri!307 izlenme
Fatih Tezcan hakkında skandal iddia: Hakaretten değil, çocuk istismarından ceza aldı!45 izlenme
'Canlı bombaların tamamına yakını, çocukken tecavüze uğrayan erkekler'66 izlenme
SMA hastası çocuk için kurulan stanttaki bağış kutusu çalındı!45 izlenme
Suriyeliler yasak deldi: Türkiye'nin 37 şehrinde almadık yer bırakmadılar29 izlenme
Batı Şeria'da yerleşimci şiddeti artıyor29 izlenme
Kılıçdaroğlu, Hizbullah'ın şehit ettiği Gaffar Okkan'ın kabrini ziyaret etti37 izlenme
Diyarbakır Valiliği'nden 'Narin' açıklaması
Dilan-Engin Polat çiftinin tutukluluğuna 'devam' kararı
Edirne'de CHP Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın’ın pankartları kesiliyor! CHP: "Karanlık eller tarafından kesiliyor"
Alev Alatlı: "Türkiye'nin karnı doydu, tokuz çok şükür, Açlıktan kimse ölmez!"