Seçimlerde Cumhur İttifakı'na ve ittifakın cumhurbaşkanı adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a desteğini açıkça ilan eden İsmailağa cemaati, siyasi faaliyetlerine çocukları da alet etmekten geri durmuyor.
Bursa'da İsmailağa bağlantılı Uluçınar Derneği'nde çocuklara okutulan yemek duası, bu istismarın vahim bir göstergesi oldu.
Derneğin temsilcisi Hasan Alkan'ın sosyal medya hesabından paylaşılan görüntülerde, bir yer sofrasının etrafında oturmuş çocuklara "Ya rabbi hayırlısıyla Tayyip Erdoğan'ın kazanmasını nasip eyle" diye dua ettirildiği görülüyor.
ERDOĞAN'I DESTEKLEYECEKLERİNİ AÇIKLAMIŞLARDI
İsmailağa cemaati, geçen ay yaptıkları açıklamada, seçimlerde Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini resmi olarak ilan etmişti.
6 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU EVLENDİRMİŞLERDİ
BirGün yazarı Timur Soykan, 3 Aralık'taki "Karanlık dünya bir çocuğu yuttu: Tarikat karanlığında henüz 6 yaşında…" başlıklı yazısında, İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.’yi 2002’de altı yaşındayken imam nikâhıyla ‘evlendirdiğini’, kadının çocukluğu boyunca cinsel istismara uğradığını yazmıştı. Yaşananlar, H.K.G.’nin şikâyetiyle ortaya çıkmıştı.
Yeniçağ
İhracatçılardan Asgari Ücret Açıklaması: 500-600 Dolar Olursa Rekabet Gücümüzü Kaybederiz
YHT ihalesini Bilal Erdoğan'ın kayınpederinin şirketi aldı
AKP'lilerin bağırmasına bakmayın, İsrail her zaman dostları oldu !
'Ben devletin yalakasıyım' diyen Hakan Ural'dan ilginç savunma 'Erdoğan'ı sevdiğini söyleyenlere sansür var'
AKP'li Mehmet Metiner kavgayı iyice ateşledi! 'Bülent Arınç TRT’de FETÖ kadrolaşması yaptı!'