Kamuyounda "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen ve İsmailağa'nın etkili isimlerinden biri olan Ahmet Mahmut Ünlü, bu defa vites yükseltti.
"Cübbeli" 24 Eylül 2023'teki "Haftalık Sohbet"inde, Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof. Dr. Halis Aydemir, eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ve İsmailağa hocalarından olan Mahmut Eren'i hedef aldı.
Aydemir'in kurduğu "Tarih Okulu" üzerinden söz konusu isimlere tepki gösteren Ünlü'nün, sohbetinde Eren'in ismini ise telaffuz etmekten çekindiği görüldü.
Aydemir'e 'hadis' üzerinden de yüklenen 'Cübbeli' şunları söyledi:
"Tarih Okulu'na İsmailağa hocalarından, en başında bulunanlardan biri var. O da oraya üye olmuş, ders veriyor. Kimlerle berabersin? Geçen sene vakıf oldum, dedim, 'Şimdi karıştırmayalım, belki tövbe ederler' ama yok. Yine İsmailağa'nın en meşhur hocası, Aydemir ve Görmez'le orada. Bir Mehmet Görmez'in bulunduğu ortama adam da bakacak sarıklı, cübbeli, meşhur da bir adam. Mahmut Efendi hazretlerinin yakınlarından. Dolayısıyla demek ki buradaki hocalar sağlam. O da girecek oraya. Tamam o hoca efendi belki yanlış bir şey konuşmayacak ama orada 30 kişinin zehrine maruz bırakacak. Vallahi bu kafayla bir yere varamazsınız. Hemen tövbe etmeniz lazım."
Yeniçağ
Akşener: AKP 3Y ile geldi, 3Y’nin sahibi oldu172 izlenme
Gelibolu'daki orman yangınında zarar gören alanlar dron ile görüntülendi23 izlenme
Atatürk Anıtı'na baltayla saldırmıştı… İfadesi ortaya çıktı: 'Ben Mesihim'18 izlenme
Ekrem İmamoğlu'nun babası ve oğluna yurt dışına çıkış yasağı6 izlenme
Mansur Yavaş Çorba Soruşturması sessizliğini bozdu! "İnsani olan herkes benim gibi davranır"5 izlenme
Sosyal medya şimdi de bu fenomeni konuşuyor: Altın ailesi!26 izlenme
İmamoğlu ve CHP’li belediyeler dosyasında 'örgütlü suç' tartışması: İzin ve tek merkez çabası mı?3 izlenme
Meral Akşener: Şerefsiz şerefsiz geziyorlar1497 izlenme
Saray danışmanları 101 bin lira maaş alacak iddiasına açıklama geldi
EspressoLab, boykot çağrısı yapanlara dava açmaya başladı
Bakan Yardımcısı bir imzayla dosyayı kapattı: Aralarından kendisinin de olduğu 35 hakim hakkında yapılan şikayet işleme konmadı
Gıda enflasyonunda dünya liderliği Türkiye’nin