Hamas'ın başlattığı 'Aksa Tufanı" operasyonununun ardından bombalarla Gazze'de sivilleri hedef alan İsrail'e tepkiler çığ gibi büyürken, Carrefour işgal ordusuna destek için yardım paketleri hazırladı.
Carrefour İsrael hesabından duyurulan yardımların ardından MC Donalds ve Burger King de İsrail askerilerine yemek desteği sağladı.
Burger King'in İsrail şubesi sosyal medya hesabından yapıtğı paylaşımda, "Ulusu güçlendirmek için çıktık. Ekiplerimiz, kahramanlarımıza binlerce yemek bağışına devam etmek için gayretle çalışıyor. Burger King kurbanların ailelerine başsağlığı dileklerinde bulundu" ifadelerine yer verdi.
"YEMEĞİNİZDE BEBEK KANI VAR"
İstanbul'da yer alan bir Burger King'in camına "yemeğiniz de 'bebek kanı var' afiyet olsun" yazılı kağıt asıldı.

BOYKOT ÇAĞRISI GELMİŞTİ
Türkiye'de, Burger King'in İsrail ordusuna ücretsiz yemek dağıtmasını gerekçe gösteren yüzlerce kişi TABGD (TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.) halka arzını boykot edeceğini ilan etmişti.
REKOR KIRILDI
Yüzlerce boykot çağrısına rağmen, TAB Gıda'nın halka arzına, planlananın 2,5 katı talep geldi. Şirketin payları 130 TL'den halka arz edilirken, halka arz büyüklüğü 6 milyar 825 milyon TL olarak gerçekleşti.
Aynı zamanda TAB Gıda'nın halka arzına yaklaşık 5 milyon 185 bin kişi katıldı ve ve 4.949.462 yatırımcıya pay dağıtımı oldu. Böylelikle Borsa İstanbul tarihinin halka arz yatırımcı rekoru kırıldı.
Odatv.com
Giresun'da CHP binasını taşladılar!36 izlenme
Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınmıştı: AKP'li vekilin kuzeni Mert Ayaydın hakkında karar verildi13 izlenme
Borçlarını ödeyemediğinden dolayı devredilen Türk Telekom nasıl ilan verdi?237 izlenme
CHP'li vekilden AKP'ye 'deprem' tepkisi123 izlenme
İki hakim İstanbul Sözleşmesi kararına şerh koydu: "Anayasa’ya aykırı"50 izlenme
Avrupa’da Türk ilticacı krizi patladı: Kimse istemiyor, ülkeden ülkeye sürülüyorlar14 izlenme
AKP’li vekil halka döviz satışının yasaklanmasını istedi28 izlenme
Financial Times 1999 depreminde 'kazananı' hatırlattı: "Kahramanmaraş depremleri Erdoğan'a kaybettirebilir"41 izlenme
Ben size taarruzu değil ölmeyi emrediyorum! Birinci Anafartalar Zaferi 109 yaşında
Sami Selçuk'tan YSK'ya önemli çağrı
Kartalkaya yangın faciasında oğlunu kaybeden Danıştay Daire Başkanı Abdurrahman Gençbay: "Hakkında soruşturma izni verilen kamu görevlileri hala görevde"
Sağlık Bakanı Koca vaka ve vefat sayısını açıkladı: 28.892 yeni vaka tespit edilirken 239 kişi hayatını kaybetti, 30.336 kişi sağlığına kavuştu!