Yaklaşık 40 yılı aşkın süredir tatlı sektöründe faaliyet gösteren Hacıbaba Pastaneleri, mali darboğaza girdi.
Ekonomik zorluklar nedeniyle Diyarbakır Asliye Ticaret Mahkemesi'ne başvuran Hacıbaba Pastaneleri ile HBB Sosyal Hizmetler'e üç aylık geçici mühlet kararı verildi.
Konkordato sürecinin denetimi için şirketlere ise üç kişilik de konkordato komiseri heyeti atanmasına hükmedildi.
Şirketler için konkordato davasının bir sonraki duruşması da 6 Kasım'a bırakıldı.
Hacıbaba Pastaneleri hakkında 15 Mayıs'ta konkordato ilanı yayımlanmış, bu kapsamda şirket için geçici mühlet kararı verilmişti.
Ancak 21 Temmuz'da şirketin konkordato başvurusu mahkeme tarafından reddedilmiş ve daha önce verilen geçici mühlet kaldırılmıştı.
Hacıbaba Pastaneleri'nin sahibi Yılmaz Elaldı, 2022'de yaptığı açıklamalarla gündem olmuştu.
İstanbul’da eleman bulamadığından dert yakınan ve "İşsizlik yok, iş beğenmezlik var" diyen Elaldı'nın açıklamaları sosyal medyada tepki çekmişti.
Sözcü
Oto galerisi değil Ayasofya'nın kapısı! Makam aracından geçilmedi!114 izlenme
Utanç günü 2 Temmuz 1993... #unutMADIMAKlımda244 izlenme
İYİ Parti’de sular durulmuyor: Belediye Meclis Üyesi ve 11 kişi istifa etti!43 izlenme
Alaçatı Havalimanı’ndan geriye tabela kaldı!145 izlenme
Almanya, Türkler’e ‘çifte vatandaşlığı’ yasaklıyor!77 izlenme
Üniversite sahibi Bilal Erdoğan eğitim sistemini eleştirdi Ticaretine saygı duymuyorum123 izlenme
Eskişehir'de, üniversite öğrencilerinin 19 Mayıs kutlamasına soruşturma açıldı !210 izlenme
Manisa'daki okul saldırısında büyük skandal! Tüfeği gören güvenlik görevlisi öğrencilerden önce kaçmış24 izlenme