Yaz mevsiminin ardından son baharın da yağışsız kalması ve kış aylarında beklenen kar yağışlarının gecikmesi İstanbul'u endişelendiriyordu.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) verilerine göre, megakentteki barajlarda toplam doluluk oranı yüzde 17'ye kadar geriledi.
Korkutan bir görüntü Terkos Barajı'nda kaydedildi. Su seviyesinin uzamasıyla, yıllar önce baraj suları altında kalan yapılar yeniden gün yüzüne çıktı.
Terkos'ta da suyun büyümesiyle tekneler karaya otururken, iskelenin altında kaldı.

4 Aralık 2025 günü itibarıyla Alibey, Büyükçekmece, Darlık, Elmalı, Kazandere, Pabuçdere, Sazlıdere, Terkos, Ömerli ve Istrancalar barajları için ortalama doluluk oranı 17,63 seviyesinde gerçekleşti.
İSKİ'nin paylaştığı İstanbul'daki barajların doluluk oranı şu şekilde:
Yurdun büyük çoğunluğuyla birlikte megakent de son dönemdeki en ağır kış kuraklıklarından oluşan sistem, gözlerin önümüzdeki günlerde mücadele ederken beklenen yağışlara çevrildi.
Sözcü
ANAR Genel Müdürü Uslu açıkladı 'AKP zor durumda!'
28 günlük eğitimin devlete maliyeti ne kadar?
788 kuruma milyarlarca lira teşvik!
Özlem Çerçioğlu AKP'ye geçiyor! Nedeni yolsuzluk soruşturması mı?
CHP'li vekilden Sağlık Bakanı'na: "Kimin evde, kimin yurtta kalacağına nasıl karar verdiniz?"
Erdoğan’dan dolar açıklaması:Onların dolarları varsa bizim de halkımız, hakkımız, Allah'ımız var
Narin soruşturmasında 'WhatsApp grubu' detayı: En ufak hareketi paylaşıp sonra sildiler!
Borcunu ödeyemediği için 4 gündür elektriği ve suyu kesik olan vatandaş: "Çoluğum, çocuğum susuz, ceyransız ben de işsizim. AKP'ye oy verdim, yine olsa yine veririm. Çünkü karşısında kimse yok"
Yandaş Abdülkadir Selvi, İran'ın 15 Temmuz'u 3 gün önceden bildiğini itiraf etti !
Çocuğa istismardan tutuklanan müftüye sahip çıkan Sendika Başkanı'ndan halka hakaret: "Havlayıp saldırıyorsunuz"