İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu, İstanbul 1 NO'lu Baro Başkanı İbrahim Özden Kaboğlu ve yönetim kurulu üyelerinin de aralarında olduğu 11 kişiye yönelik yürüttüğü soruşturmayı tamamladı.
İstanbul 1 NO'lu Barosu'nun geçtiğimiz aylarda Suriye'nin kuzeyinde güvenlik güçleriyle girdikleri çatışmada öldürülen PKK terör örgütü mensubu hakkında yaptığı açıklamayla ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. Davanamede, İstanbul 1 NO'lu Baro Başkanlığı ve yönetim kurulunun amacı dışında faaliyet gösterdiği belirtildi.
Savcılık, İstanbul Barosu yönetim kurulu üyeleri ve Başkanı İbrahim Özden Kaboğlu'nun görevlerine 1136 sayılı Avukatlık Kanunu'nun 'Baronun kurulması, organlarının görevden uzaklaştırılması ve görevlerine son verilmesi' başlıklı 77'nci maddesinin 5'inci fıkrası uyarınca son verilmesini, yerlerine yeni baro başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin seçilmesini talep etti.
Nefes
CHP'den çok çarpıcı Kanal İstanbul videosu ! 'Türkiye yönetilmiyor, Türkiye savruluyor'205 izlenme
Ahmet Hakan uçakta Erdoğan'a sorulan soruların önceden hazırlandığını itiraf etti!15 izlenme
Psikolojik Hastalıklar Nelerdir?43 izlenme
CHP'li Ali Mahir Başarır ilk kez açıkladı! 'Erdoğan 125-130 milyon euro civarında bir yat aldı! Kirası da çok yüksek!'63 izlenme
Ahmet Özer'e biber salçası göndereni de tutuklamışlar26 izlenme
Nebati'nin gözleri ışıl ışıl ama mağazaların ışıltısı söndü!42 izlenme
Ne turp ne ahtapot ikna etti... İmamoğlu anketinden Erdoğan'ı kızdıracak sonuç20 izlenme
Yangına müdahale ederken yaralanan köylü açtı ağzını yumdu gözünü: "Helikopter yangın söndükten sonra geldi"29 izlenme
Dede Hasan Yağal'ın, Müslüme'nin ağabeylerinden birinin daha babası olduğu ortaya çıktı!
Meral Akşener’den Erdoğan’a sert tepki! "Memleketimiz ekonomi cahili bir adamın saçma sapan deneyleriyle sınanıyor"
AFAD açıkladı: "184 artçı depremin yaşandığı İstanbul'da risk devam ediyor"
Emekli vatandaş durumu böyle özetledi: "En son 2 sene önce bir gömlek aldım, üstümdeki mont 10 yıllık"