Gurbetçiden enflasyon yorumu: "Cebimize 3 bin € atıp geliyorduk bitmeden gidiyorduk, şimdi 10 bin atsak bile yetmiyor. Allah buradakilerin yardımcısı olsun"

22 izlenme 18 Ağustos 2024
Reklamlar

Türkiye'de yaşanan ekonomik krize bağlı pahalılık, tatile gelen gurbetçi vatandaşların tepkisini çekiyor.


Başkanlık sistemine geçilmesinden sonra hızla bozulan ekonomi, vatandaşların geçim sıkıntısına düşmesine neden oldu. Tatile gelen gurbetçiler, yaşanan hayat pahalılığı karşısında hem şaşırıyor hem de tepki gösteriyorlar.

Sokak röportajında 'Bağımsız TV'ye konuşan bir gurbetçinin sözleri, ekonominin halini gözler önüne serdi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Türkiye nereye gidiyor böyle? Balıkesir'de maske takmadıkları için uyaran minibüs sürücüsünü bıçakladılar! Hastalar ilacını bulamıyor: İlaçları gelene kadar diğer hastalarla bölüşüyor İstanbul'da yabancı uyruklu şahıs genç kızlara 'Neden çıplak geziyorsunuz' diyerek saldırı girişiminde bulundu! CHP’li Muharrem Erkek’ten çarpıcı iddia: "İçişleri Bakanlığı, YSK’ya paralel bir seçim takip sistemi kurmuş"