Home
17 Mart 2019 ( 301 izlenme )
Reklamlar

İstanbul'da Emeklilikte Yaşa Takılanlar miting yaptı!


İstanbul Maltepe’de EYT Mitingi

Emeklilere Yaşa Takılanlar (EYT) Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Maltepe'de miting düzenliyor.



Türkiye’nin çeşitli illerinden gelenlerin miting alanına girmeye başladı. Miting alanının çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, gelenler polis arama noktasından içeriye alınıyor.

Alanda toplananların bekleyişi devam ederken ilginç pankartlar da dikkat çekti. Bazı vatandaşlar ‘Reis duy sesimizi’ yazılı parkartlar taşıdı.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYT Derneği) miting için bir milyon kişinin toplanacağını öne sürmüştü.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

7 yıl geçti, 7 bakan değişti, yarısı dahi bitmedi! Yağlıdere Belediye Başkanı İbaş: Giresun afet bölgesi ilan edilmeli Akıl sağlığı zayıf olan kadınların erken doğum riski daha yüksek! Sosyal medyada yayılan 'Gurbetçilerden ülkeye girişte bin Euro vergi alınsın' fikrine gurbetçilerden ilginç tepkiler geldi