Anasayfa1
20 Nisan 2022 ( 90 izlenme )
Reklamlar

İstanbul’da hesaplar artık böyle geliyor! Tehlikenin farkında mısınız?


İstanbul’da bir kafede Arapça gelen adisyon içinde bulunulan durumun vahametini ortaya koyar nitelikte.

Türkiye’de her dün artan sığınmacı nüfusu ciddi tehditler oluşturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Nüfus Müdürlüğü’ndeki Arap kalabalığıyla gündeme gelen Başakşehir’de bu kez bir kafede müşterilere gelen Arapça hesap, gündem oldu.

O hesabı paylaşan sosyal medya fenomeni Musa Özsoy, "Başakşehir’deki kafelerde hesaplar böyle geliyormuş. Bu gidişle büyük bedeller ödeyeceğiz. Farkında mısınız?" diye sordu.

Yeniçağ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Böcek ailesinden sonra İstanbul'da bir skandal daha! Yeni evli kadın mühendis içtiği kahve yüzünden ölümle pençeleşiyor Bahçeli'ye göre, bebek bezine gelen zamın sebebi, mermiye harcanan para Demir parmaklıklardan TSK’nın 1 numarasına: Balyoz kumpasında üç yıl yatan komutan orgeneral oldu Dövenler değil dövülen öğretmen yargılandı!