Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu otoyol ve köprü geçiş ücretleri için yeni bir hesaplama modeli hakkında çalışma yaptıklarını açıklarken, kararın ise önümüzdeki günlerde duyurulacağını bildirdi.

İBB’nin yüzde 46’lık zammını yüksek bulduklarını dile getiren Bakan Uraloğlu, İstanbul'da ulaşıma gelecek zamma ilişkin ipucu da verdi. “Yapılan hesaplamalarda açık ara fark olduğunu gördük” diyen Bakan Uraloğlu, “Şimdi yeniden bir çalışma yapılıyor. Belediye zam oranı için yeni bir çalışma yapacak. Normal hesaplama yüzde 15 civarında bir rakam çıkıyor” ifadelerini kullandı.
Gerçek Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gençlere verdiği müjdeli haber Ali Babacan'ı hayli üzdü: Kahroluyorum34 izlenme
'Türk Telekom rezaletinin çok daha büyüğü yaşanabilir!'229 izlenme
AKP’li başkanın ‘çoban bile olamaz’ dediği aday seçimi kazandı, 'Kepenek' giyip zafer turu yaptı!41 izlenme
Bir askeri alan daha yapılaşmaya açıldı!23 izlenme
Kılıçdaroğlu kararından sonra Erdoğan'ın canını sıkacak anketi Erbakan açıkladı11 izlenme
Vatandaşlar 'alkol ve faiz' uyarısı yapan Diyanet'e sordu: "Alkol almak ahlaksızlık da yolsuzluk yapmak değil mi?"37 izlenme
Gaziantep’te zincirleme kaza: 16 kişi hayatını kaybetti42 izlenme
Döviz uçuyor mutfak yanıyor!126 izlenme