Dünyada etkisini sürdüren corona virüsüne karşı her alanda alınan önlemler günden güne devam ediyor. İstanbul'da bazı vatandaşlar ise havayı güzel bularak corona virüsü tehlikesine aldırmadan kendilerini dışarı attı.

FOTO: İHA
Evde kalın uyarılarına kulak asmayan vatandaşlar Maltepe ve Kartal Sahili’ne adeta akın etti. Kimi vatandaşlar balık tuttu, kimisi arkadaşlarıyla beraber piknik yaptı, kimisi ailece sahilde yürüyüş yaptı kimisi de spor yaptı. Temiz hava almak için dışarı çıktıklarını belirten vatandaşlar sahilde kalabalık oluşturdu.

FOTO: İHA
“DIŞARI ÇIKTIK TEMİZ HAVA ALIYORUZ”
Evinin sahile yakın olduğunu belirten bir vatandaş, “Temiz hava almak için çıktık, evimiz yakın. Sahilde de çok kalabalık yok. Dışarı çıktık, temiz hava alıyoruz. Uzak durmaya çalışıyoruz. Maske kullanmıyorum. Kullanmak çok mantıklı gelmedi” dedi.

FOTO: İHA
“TURP GİBİYİZ MAŞALLAH”
Sahile giden başka bir vatandaş, “Yoğun ama aşırı değil. Ortam da temiz bir zararı olmadığı düşüncesindeyiz. Evimiz yakın hemen dönebiliriz, fazla da durmuyoruz” diye konuştu.
Çocuklarıyla beraber sahilde yürüyüş yapan bir vatandaş, “Hava çok güzel evde devamlı durmaktansa dışarıda açık havada çocuklarımızla beraber yürüyüş yapıyoruz. Dışarı çıkmayın derken birbirinize yanaşmayın, mesafeniz olsun diyorlar. Bana göre turp gibiyiz Maşallah” dedi. (İHA)
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/istanbuldayokartikdedirtengoruntu5692903/
AKP'li belediyenin kütüphanesinde Atatürk resmi yok!8 izlenme
İşte Atatürk'ün kurduğu Diyanet'i yöneten zihniyet: Dünyanın çevresini 13 kez dolaştı Anıtkabir’in önünden bile geçmedi25 izlenme
Yaptığı bina 111 kişiye mezar olmuştu: Pişkin müteahhitten akılalmaz savunma20 izlenme
Erol Eğrek tazminatını istedi diye dövülerek katledilmişti: Yurttaşlardan Çalık Holding önünde eylem48 izlenme
Adana Emniyeti'nde 'mühimmat hırsızlığı' skandalı! 11 kişi gözaltında23 izlenme
Hamas operasyonu sonrası İsrailli yerleşimciler kaçıyor67 izlenme
Yandaşların bir cami yalanı daha çöktü!121 izlenme
Yabancılar bir Türk şirketini daha satın aldı36 izlenme
AKP'nin sağlık sistemini getirdiği nokta: Şehirde tek onkolog kaldı! ‘600 bin kişiye bir onkolog düşüyor’
Rojin Kabaiş soruşturması: 300 kamera kaydı 80 de numune var ama tek gözaltı yok
THK Başkanı'ndan skandal savunma! 'Ben aslında düğüne değil nkâha katılmıştım'
Golf sahası olamayan AKP'li belediye golf arabası aldı!