CHP İstanbul İl Başkanlığı yönetimi mahkeme kararıyla görevden uzaklaştırılırken, yerine kayyım olarak Gürsel Tekin atanmıştı. Tekin’i CHP İstanbul İl binasına girebilmesi için polis partililere ve bina önünde nöbet tutan vatandaşlara biber gazı ile müdahale etti. Müdahalede gazdan etkileden Hatay milletvekili Servet Mullaoğlu hastenelik oldu.

Durumuna ilişkin sosyal medyadan bir paylaşımda bulunan Mullaoğlu, tedavisinin sürdüğünü açıkladı.
Mullaoğlu paylaşımında Tekin’e tepki gösterirken, “Kayyım sıfatıyla darbenin aparatı olan Gürsel Tekin binlerce polis eşliğinde İstanbul İl Binamıza utanmadan girmiştir. Partililerimize ve milletvekillerimize polis orantısız güç kullanarak doğrudan göze ve vücuda biber gazı sıkmıştır. Ben ve birçok milletvekili arkadaşım polisin müdahalesinden ve yoğun biber gazından etkilendik, vücudumuzda yanıklar oluştu. Şu an tedavim hastanede yapılmaktadır ve iyi durumundayım.
Arayan soran herkese çok teşekkür ederim. Ancak şunu herkes bilsin ki; Cumhuriyet Halk Partisi’nin kapılarını polis zoruyla açtıranlar da partililere zulüm edenler de tarih önünde hesap verecek! CHP halktır, teslim alınamaz! Ne baskınız ne de faşist yönetimin kayyımları bizi susturabilir” ifadelerini kullandı.
Gerçek Gündem
Laiklik için Anıtkabir’e yürümek isteyen öğretmenlere polis engeli!188 izlenme
Karaman’daki çocuk tecavüzlerinde yıllar sonra yöneticilere soruşturma izni103 izlenme
Kamuda tasarruf paketindeki 4 büyük eksik46 izlenme
Flaş gelişme! Mini EYT mi geliyor?31 izlenme
Yerel seçimlerde AKP'den CHP'ye geçen Çekmeköy Belediyesi, TOGG marka makam aracını şehit ve gazi ailelerine tahsis etti45 izlenme
AVM’lerden vaka haberleri gelmeye başladı!81 izlenme
Belediye planlarında yeşil alan olarak geçiyordu, Bakanlık Suudilerin satış ofisi için kılıfı buldu!46 izlenme
Evinden külçe külçe altın çıkan DHMİ bürokratı Mehmet Cemil Acar'ın gizli serveti müfettiş raporuyla ortaya çıktı!18 izlenme
AKP'li belediyeden AKP'li Meclis üyesine dev ihale: Billboard ve afiş için 100 milyon gitti
Star yazarı ifşa etti: “FETÖ’nün yerini METÖ dolduruyor”
İzmir Marşı’nın sözlerini değiştirerek Atatürk’ü hedef aldı!
'Kadınlar ezanı ıslıkladı' iftirası atanlar buna ne diyecek ! Minareden AKP şarkısı çalınıyor !